Het decadente leven van het nichtje van prinses Diana is een hit op Instagram

Het decadente leven van het nichtje van prinses Diana is een hit op Instagram

Lady Kitty Spencer, de naam zegt je waarschijnlijk niet veel, maar deze jonge vrouw is het nichtje van wijlen prinses Diana. Ze hoort dan wel bij de Britse aristocratie, toch leidt ze een uitbundig leven waar veel meisjes alleen maar van kunnen dromen. Ze gaat naar feestjes, ontmoet wereldsterren, reist de wereld rond, … en ze deelt  dat allemaal op Instagram. Nochtans was haar leven niet altijd even gemakkelijk.

Lady Kitty is het oudste kind van Charles Spencer, de broer van prinses Diana, en het voormalige model Victoria Lockwood. Haar familie is erg rijk en zou ongeveer 140 miljoen euro bezitten. Ze was dus voorbestemd om een luxeleven te leiden, nog voor ze geboren was. Op haar zeventiende verjaardag, in 2007, toonde ze zich voor het eerst aan het grote publiek. Sindsdien bestaat haar leven enkel nog uit extravagante feestjes, reizen en modellenwerk.

Maar vergis je niet, ook zij heeft het niet altijd even gemakkelijk gehad. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze jong was, en dat werd in de media natuurlijk breed uitgesmeerd. Dan stierf haar tante, prinses Diana. En haar moeder bracht een tijd in rehab door voor een verslaving aan drugs en alcohol.

Haar moeder wist al voor de geboorte van drie andere kinderen dat haar vader een scheve schaats reed. Om aan de heisa te ontsnappen, vluchtte het gezin naar Zuid-Afrika. Na de scheiding keerde haar vader terug naar Groot-Brittannië, terwijl Lady Kitty bij haar moeder in Zuid-Afrika bleef. Haar vader was naar verluidt failliet omdat al zijn geld in fondsen vaststond. En toen verongelukte Lady Diana: “Ik heb spijtig genoeg weinig herinneringen aan mijn tante. Ik was nog zo jong toen ze stierf.”

Getty Images

De komende tien jaar bleef ze uit de spotlights

Tot ze afstudeerde en opnieuw op het toneel verscheen

Ze ging ook naar het huwelijk van William en Kate

Getty Images

Plots was ze één van de meest begeerde meisjes in Groot-Brittannië

Sindsdien bestaat haar leven uit feestjes …

… en reizen …

… en events

En nog meer feestjes …

… en reizen …

… en events

Ze doet ook af en toe wat modellenwerk

En ze komt veel bekende sterren tegen. Zoals Harry Styles …

… en Nicki Minaj

Ze steekt ook wel wat tijd in goede doelen

En ze houdt ook van humor

Ze heeft verrassend genoeg nog maar twee keer een lief gehad

En het zou best wel eens kunnen dat ze nu single is

Dus jongens, waar wachten jullie nog op!

(Bronnen: Instagram, Business Insider)

Gesponsorde artikelen