Het derde seizoen van ‘True Detective’ strikt met Oscarwinnaar Mahershala Ali opnieuw een topacteur

Het derde seizoen van ‘True Detective’ strikt met Oscarwinnaar Mahershala Ali opnieuw een topacteur

Goed nieuws voor de fans van ‘True Detective’, want de makers van de reeks hebben een akkoord met Oscarwinnaar Mahershala Ali voor een belangrijke rol in het derde seizoen. De reeks is wel nog niet voor direct, want er is nog geen regisseur en er is nog niet beslist over het scenario.

Het was Casey Boys, programmadirecteur bij HBO, die gisteren het nieuws van de deal met Mahershala Ali bekendmaakte. “Ik heb vijf scripts gelezen voor het derde seizoen van True Detective en ben zwaar onder de indruk”, voegde hij eraan toe. Over de regisseur moet nog beslist worden.

Ali is een van de reizende sterren in Hollywood na zijn Oscar voor beste mannelijke bijrol in Moonlight. Ervoor was hij ook al onder andere te zien in House of Cards en The Hunger Games.

Met Mahershala Ali slagen de makers van True Detective er opnieuw in om een grote naam te strikken. Het eerste seizoen uit 2014 met Matthew McConaughey in de hoofdrol werd overal lovend onthaald, maar het tweede seizoen met Colin Farrell uit 2015 kreeg veel minder positieve reacties. Daarom liet een derde seizoen even op zich wachten, maar dat lijkt er nu toch aan te komen.

Ali Mahershala bevestigde het nieuws op zijn Instagram

Gesponsorde artikelen