Het eerste Europese zeemeerminfestival komt naar ons land!

Het eerste Europese zeemeerminfestival komt naar ons land!

Het mooie rode haar en de prachtige zangstem zullen we misschien achterwege laten, maar je krijgt wel de ultieme kans om te zwemmen zoals Ariël! Het allereerste Europese zeemeerminfestival komt namelijk naar ons land. Haal je zwemskills maar boven, want je kan er heel wat activiteiten volgen. 

Als je ooit al eens droomde van te zwemmen zoals de kleine zeemeermin, dan is dit je kans. Op 28 en 29 april komt het eerste Europese festival naar België dat volledig in thema staat van zeemeerminnen! Het duikcentrum Todi in Beringen krijgt de eer. Tijdens het tweedaags festival wordt het duikcentrum volledig omgebouwd tot een sprookjesachtige onderwaterwereld.

Activiteiten

Op het festival staan verschillende activiteiten op de planning. Je kan deelnemen aan workshops en je kan zelfs zwemmen in een zwembad van 10 meter met tropische vissen. Voor wie volledig ontspannen wil zijn, kan yogasessies volgen of wie de schoonheid van de onderwaterwereld vast wil leggen, kan een cursus onderwaterfotografie volgen. Maar laten we vooral het belangrijkste niet vergeten! Het blijft ten slotte een zeemeerminfestival, dus laat je helemaal gaan met mermaiding: zwemmen zoals een zeemeermin.

Waar en wanneer?

Het festival vindt plaats op 28 en 29 april in Todi, be-MINE 1, Beringen. Tickets zijn vanaf 25 euro verkrijgbaar. Veel plezier!

Flickr

Gesponsorde artikelen