Het eerste Game of Thrones-huwelijk is een feit: Jon en Ygritte gaan trouwen in ’t echt

Het eerste Game of Thrones-huwelijk is een feit: Jon en Ygritte gaan trouwen in ’t echt

Game of Thrones en huwelijken, dat gaat doorgaans niet al te best samen. Maar die vloek lijkt nu doorbroken, want een van onze favoriete Game of Thrones-koppels, Jon en Ygritte, gaan in het huwelijksbootje stappen. Het gaat natuurlijk niet om hun personages, maar het acteurskoppel Kit Harington en Rose Leslie, die klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. 

Kit Harington en Rose Leslie leerden elkaar meer dan vijf jaar geleden kennen op de set van Game of Thrones. Het bleef niet bij hun schattige romance op het scherm, maar ook naast het scherm sloeg de vonk over. De twee werden al snel een koppel, maar hielden hun relatie nog een paar jaar verborgen. Na jaren van speculatie verscheen het Game of Thrones-koppel in april vorig jaar voor de eerste keer samen op de rode loper. Nadien bekende Kit in een interview dat de vonk bij hem oversloeg tijdens het filmen voor de reeks in IJsland.

HBO/Game of Thrones

Jon Snow bent the knee

Jon Snow is wel degelijk op z’n knie gaan zitten, maar deze keer was het niet voor Daenerys. De 30-jarige acteur stelde de vraag naar verluidt tijdens een romantisch etentje bij hen thuis. Volgens bronnen van The Sun hebben Kit en Rose hun vrienden en familie reeds ingelicht, maar hebben ze nog geen datum vastgeprikt. Diezelfde bronnen geven ook aan dat Kit al langer dé vraag wou stellen maar dat hij eerst een huis wilde vinden. De twee vonden hun liefdesnestje in januari en nu zetten ze dus de volgende stap.

Hoewel hun liefdesverhaal in Game of Thrones op een tragische manier tot een einde kwam (f*ck you, Olly), krijgen Jon en Ygritte in het echte leven dan toch hun welverdiende happy end.

Gesponsorde artikelen