Het einde is in zicht voor Unbreakable Kimmy Schmidt, maar dat zou wel eens een film kunnen zijn

Het einde is in zicht voor Unbreakable Kimmy Schmidt, maar dat zou wel eens een film kunnen zijn

Het volgende seizoen van de Netflix-serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ zal vermoedelijk het laatste zijn. Maar mogelijk is dat nog niet helemaal het einde van de goedlachse Kimmy, want bedenker Tina Fey zou aan het onderhandelen zijn over een film die het verhaal echt zou moeten afsluiten.

Het is de voorbije jaren één van de bekendste series van Netflix geworden. De komische reeks moest eigenlijk door NBC worden uitgezonden, maar Netflix troefde de zender af door meteen twee seizoenen van Unbreakable Kimmy Schmidt te bestellen. We leerden Kimmy kennen als het meisje dat vijftien jaar lang gevangen zat in een bunker, nadat een sekteleider haar en enkele andere vrouwen had doen geloven dat de wereld buiten zou eindigen.

Film?

In de serie leert ze de wereld opnieuw kennen, en dat doet ze altijd met veel enthousiasme, mede dankzij actrice Ellie Kemper die de rol perfect neerzet. Maar na drie seizoenen zijn we minstens evenveel gaan houden van Titus, gespeeld door Tituss Burgess, en Jacqueline, gespeeld door Jane Krakowski. Eind mei verschijnt het vierde seizoen, en intussen staat dus vast dat er geen nieuw seizoen meer zal komen. Om het echte einde wat uit te stellen, wordt het seizoen opgesplitst. De eerste zes afleveringen krijgen we al, de volgende zeven komen waarschijnlijk later dit jaar.

En misschien hoeft het daar dus niet bij te blijven, want verschillende bronnen stellen dat de kans op een film voor Kimmy er zeker in zit.

Gesponsorde artikelen