Het einde van Pretty Little Liars is nabij … of toch niet?!

Het einde van Pretty Little Liars is nabij … of toch niet?!

In april kunnen we de allerlaatste 10 afleveringen van Pretty Little Liars bekijken en moeten we afscheid nemen van de vijf vriendinnen uit Rosewood. We zullen antwoord krijgen op al onze vragen, maar dan is het voorgoed gedaan … of toch niet?  Enkele tweets van seriemaker I. Marlene King wijzen erop dat er wellicht een spin-off komt.

We wisten al dat seriemaker I. Marlene King bezig is met de nieuwe serie Famous In Love, met Bella Thorne in de hoofdrol. De eerste aflevering van Famous In Love wordt uitgezonden na de allerlaatste aflevering van PLL. Uit enkele tweets blijkt dat King ook aan het werken is aan het script voor The Perfectionist. Dat is goed nieuws voor de fans van Pretty Little Liars, want The Perfectionist is ook een boek van schrijfster Sara Shepard.

The Perfectionist gaat over vijf studenten die ontdekken dat ze allemaal Nolan haten, een populaire jongen die hen iets heeft aangedaan. Het is wel heel toevallig dat het ook over vijf vriendinnen gaat!

Reddit-gebruiker tiagob94 merkte iets op wat ons nog meer zekerheid geeft voor een spin-off! Twee karakters, Ava en Claire, die genoemd worden in het verhaal van The Perfectionist, staan op IMDb in de lijst van personages uit de allerlaatste PLL-aflevering ‘Til DeAth Do Us Part’.

Dan toch geen #PLLEndGame.

De eerste tweet over een mogelijke spin-off dateert al van oktober.

“A twist on a twist”

Laat ons hopen dat The Perfectionist er komt!

Gesponsorde artikelen