Het enige dat je wil weten van de trouw van Kimye: hoe de jurk eruit ziet

Het enige dat je wil weten van de trouw van Kimye: hoe de jurk eruit ziet

Het is gebeurd: Kim Kardashian en Kanye West zijn getrouwd in Firenze, Italië. En ja, de bruid droeg wit. 

De witte kanten jurk werd gecreëerd door Riccardo Tusci van Givenchy. Niet de Belg Martin Margiela dus, zoals eventjes werd gespeculeerd.

Een opvallend kuise jurk, zeker in vergelijking met sommige recente outfits: 

Ook een groot verschil met de pompeuze (én gedecolleteerde) trouwjurk bij haar huwelijk van 72 dagen met Kris Humphries. 

En zéker een groot verschil met de jurk die Kim droeg op het ‘proefdiner’ in (waar anders) het kasteel van Versailles. 

Natuurlijk kwam er ook een sprookjeskoets aan te pas: 

Back to the wedding

Er was nog enige controverse: Beyoncé en Jay-Z skipten het trouwfeest en kozen voor een weekendje Hamptons. Ze wensen Kimye “jaren van onvoorwaardelijke liefde”. Ook broer Rob Kardashian miste het feest: na een ruzie zou hij het afgetrapt zijn. Even later werd hij gezien op de luchthaven, waar hij op een vlucht naar LA zou zijn gestapt. Kim en Kanye lieten het niet aan hun hart komen: 

De trouwceremonie? Dat ging ongeveer (niet) zo: 

Tijdens het feest gaf Kanye nog een speech van acht minuten, net genoeg tijd voor Kim om een nieuwe (nog niet gelekte) jurk aan te trekken. 

De gasten werden verwend met een Italiaans diner waarvan ook de kleuren in het trouwthema waren: wit en roze. Dus serveerden ze de gasten witte en rosé champagne van Armand de Brignac, bij de kip, zalm, steak, tortelloni en het aardbeienijs. De bruidstaart was er een met zeven lagen bestaande uit cake met wit glazuur en afgewerkt met (roze?) fruit. 

Het openingnummer was een mix van At Last (Etta James) en These Arms of Mine en Tenderness van Otis Redding. John Legend zou zijn hit All of Me gezongen hebben, naast een optreden van Andrea Bocelli.

Proficiat Kim & Kanye en veel geluk samen! 

Gesponsorde artikelen