Het Halloweenpetje van Trump levert hilarische beelden en tweets op

Het Halloweenpetje van Trump levert hilarische beelden en tweets op

Donald Trump is niet zomaar miljardair geworden, hij heeft zakelijk verstand. Tijdens zijn campagne verkocht hij petjes met de slogan ‘Make America Great Again’ (MAGA). Maar waarom zou hij stoppen als hij verkozen werd? Nu zet hij nog een stapje verder en brengt hij de MAGA-petjes op de markt in Halloweenkleuren. 

Het is niet omdat Donald Trump al bijna een jaar president van de Verenigde Staten is, dat hij geen zin meer heeft in geld verdienen. Integendeel zelfs, tijdens zijn presidentiële campagne verkocht de huidige president petjes van Make America Great Again voor 25 dollar (20 euro). De petjes die hij van juni 2016 tot februari 2017 zo’n 84.000 exemplaren heeft verkocht en waarmee hij 672.000 dollar (571.000 euro) heeft binnengehaald. Je zou maar dom zijn om ermee op te houden met zo’n succes.

Make Halloween Great Again

Nu dat Halloween dichterbij komt, moet hij zijn kans grijpen en MAGA-petjes verkopen in Halloween-thema.

De slogan van Trump vind je op de achterkant, en vooraan staat een evil laugh van een Halloween pompoen. De MAGA-petjes kan je dus kopen in de officiële winkel van de Amerikaanse president voor 45 dollar dus 38 euro.

De pet werd op Twitter geïntroduceerd door de schoondochter van de president, Lara Trump. En uiteraard regent het op Twitter hilarische reacties. In de tweets wordt vooral de pompoen vergeleken met de huidskleur van de president.

Dit postte Lara op Twitter:

En dit zijn de reacties:

“Het is de juiste kleur!! Gewoon nog wat gelig strohaar vanboven.”“Ik hou van de oranje kleur. Als Trump het zou dragen, wordt hij onzichtbaar!” “Een oranje pompoengezicht, hoe ongepast. Ziet eruit als de bedreiging met het oranje gezicht in het Witte Huis.”

De pet is intussen al wel uitverkocht. Maar maak je geen zorgen, tegen Kerstmis zal er hij ook wel speciale petjes maken.

Gesponsorde artikelen