Het huwelijksaanzoek van deze twee stoere binken gaat viraal en ook wij zijn gesmolten

Het huwelijksaanzoek van deze twee stoere binken gaat viraal en ook wij zijn gesmolten

Smelt jij ook regelmatig als je een romantisch huwelijksaanzoek ziet voorbijkomen op het internet? Wij ook. En het huwelijksaanzoek van deze twee mannen is ons favoriete huwelijksaanzoek van het moment.

Er is niets mooiers dan twee mensen die elkaar graag zien en dat is niet anders voor Johan Jimmy Sjödin en Patrick Huber.

Sjödin is een Zweed en voormalig Olympisch duiker. Hij noemt zichzelf een “geïnkte viking”. Aan de foto’s kan je zien waarom hij zichzelf zo noemt. De man is breed, heeft enorme spierballen en staat vol tattoos. Op z’n 20ste ontdekte hij dat hij homo is en nu op zijn 39ste heeft hij ‘ja’ gezegd op de belangrijkste vraag uit z’n leven. Die vraag werd gesteld door zijn partner Patrick Huber, zo schrijft Gay Star News.

Huber is 34 en is een Duitse bodybuilder en grafisch ontwerper. Het koppel is bijna anderhalf jaar samen nadat ze elkaar leerden kennen op Facebook. De mannen delen hun liefde aan het grote publiek via Instagram en dat was niet anders voor het aanzoek dat Johan -Wolf- deed.

Het koppel trok naar het romantische Venetië, al was die bestemming voor Sjödin een verrassing. Tijdens een romantisch tochtje in een gondel Johan verrast met een ring en dé vraag. Hij zei ‘ja’ en omdat een fotografe mee in het complot zat, zijn er ook prachtige foto’s van het aanzoek.

Als je hier niet door ontroerd raakt, dan ben je waarschijnlijk koud vanbinnen.

Net voor het aanzoek lijkt dit nog een gewoon romantisch boottochtje

En daar is dan dé vraag …

… gevolgd door een ‘ja’ en een kus

Twee verliefde beren, hoe schattig is dat?

Het zijn echte cuties

Wij kijken al uit naar hun trouwfoto’s!

Gesponsorde artikelen