Left Right
scrollTop top

Het is bijna zover: het langverwachte boek van Prince ‘The Beautiful Ones’ is vanaf oktober te verkrijgen


Het is bijna zover: het langverwachte boek van Prince ‘The Beautiful Ones’ is vanaf oktober te verkrijgen

‘The Beautiful Ones’ van de Amerikaanse popster Prince ligt vanaf oktober in de winkelrekken. Na het overlijden van deze ster in 2016 is het eindelijk zo ver: het boek, het gedenkschrift of de ode aan Prince van 288 pagina’s is bijna te bemachtigen. Het is een verzameling van foto’s en handgeschreven songteksten die het leven en de artistieke kijk op de wereld van de gekende zanger Prince in beeld brengen. Een echte must-have voor de fans!

Enkele jaren later

In maart 2016 was er een eerste aankondiging voor The Beautiful Ones van Prince. Een maand later stierf de zanger aan een overdosis Fentanyl en heeft het boek dus enige tijd op zich laten wachten. Vorig jaar maakte het agentschap Ester Newberg wel al bekend dat het boek zeker uit 50 handgeschreven pagina’s van Prince zou bestaan. Ondertussen, een jaar later, is het boek eindelijk klaar voor publicatie en vormt het een stuk van 288 pagina’s.

Net zoals Prince en Michael Jackson: ook Tom Petty overleed dus door verslaving aan pijnstillers.

Dan Piepenbring

Naast de handgeschreven stukken van Prince, zijn er ook enkele fragmenten geschreven door de schrijver Dan Piepenbring die het over de laatste dagen van Prince zijn leven heeft. Vanaf 29 oktober 2019 zal het boek te verkrijgen zijn via Random House Books. Eerder in 2017 kwam er een luxueus album Purple Rain uit van Prince met een lijst van liedjes die nog niet eerder vrijgegeven werd. The Beautiful Ones is voorlopig het laatste exemplaar dat van Prince zal uitkomen.

Platenlabel van Prince laat filmpje offline gooien waarin duizenden fans Purple Rain zingen vlak na zijn dood.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810