“Het is voor jullie eigen bestwil”: Nederlandse radiopresentator breekt live valse medley van boysband af

“Het is voor jullie eigen bestwil”: Nederlandse radiopresentator breekt live valse medley van boysband af

De Nederlandse radiomaker Giel Beelen heeft vandaag voor heel wat ophef gezorgd. Hij brak namelijk het live-optreden van de boysband MainStreet af, en wel omdat het gewoon te slecht was. De bandleden zongen inderdaad redelijk vals, maar de verontwaardiging bij fans was groot.

“Dit was gewoon niet goed jongens”, zei Giel toen hij de gasten van MainStreet liet stoppen met zingen. Ze hadden speciaal voor het radioprogramma een medley van enkele populaire hits van andere artiesten in elkaar gestoken, maar dat ging blijkbaar hun zangcapaciteiten iets te boven. Bij de eerste hit in de rij werd dat al pijnlijk duidelijk, en toen ze Bad Blood van Taylor Swift inzetten was het hek helemaal van de dam.

“Ik zal de sms’jes maar niet voorlezen”

“Jongens, alsjeblieft, dit gaat echt te ver. Ik heb lang op het punt gestaan om te onderbreken, want ik snap dat er wel veel tijd is ingestoken om de compilatie te maken. Maar dit was gewoon echt niet goed jongens.” Alsof dat nog niet erg genoeg was, voegde Giel er nog aan toe: “Ik zal jullie maar niet de sms’jes voorlezen die zijn aangekomen, want dat wil je niet weten.”

De vier bandleden wisten niet meteen wat er gebeurde, maar bleven er al bij al erg rustig onder. Giel bedankte hen nog een keer voor de moeite, en stak hen uiteindelijk toch ook een hart onder de riem. Min of meer. “Maar het is niet jullie eigen repertoire, en jullie zijn nog jong. De wereld ligt nog aan jullie voeten. Ik heb nog nooit een cover onderbroken, maar het is ook voor jullie eigen bestwil.”

Gesponsorde artikelen