Het is zover: Pommeline heeft vandaag haar bilvergroting en hier kan je die live volgen

Het is zover: Pommeline heeft vandaag haar bilvergroting en hier kan je die live volgen

Heb je altijd al eens live een plastische ingreep willen meevolgen? Dan is vandaag je lucky day, want je kan er eentje volgen op Instagram. En het is niet de eerste de beste, want het is de bilvergroting van Temptation-verleidster Pommeline. De getatoeëerde blondine spaarde de afgelopen maanden ‘vetjes’ op zodat ze die vandaag in haar achterwerk kan laten injecteren. 

Pommeline ‘400 cc aan humor’ Tillière gaat vandaag nogmaals onder het mes. De 22-jarige Temptation-verleidster krijgt vandaag een bilvergroting. De woorden van Rosanna op Temptation Island zijn dan toch blijven nazinderen bij de blondine. “Je hebt geen kont”, verweet de vriendin van Niels haar toen.

Vandaag is het dus de dag en zal de getatoeëerde blondine een bilvergroting krijgen. Ze gaat daarvoor langs bij Diane Gabriels, die de operatie op haar Instagram live uitzendt. Pittig detail: het is dezelfde plastisch chirurg die eerder Rosanna ‘je hebt geen kont’ Voorwald van een nieuwe voorgevel voorzag. Afgelopen week spraken Temptation-deelneemsters Lize en Lisa (de ex van Pommeline’s huidige vriend Merijn) zich hard uit over de gratis ingrepen die zowel Pommeline als Rosanna kregen. “Het maakt mij niet uit wat je allemaal laat doen. Maar er zijn influencers die het gratis krijgen. En ze krijgen het gratis om het daarna te promoten. Ik vind het een heel slecht voorbeeld”, zeiden ze in een video op YouTube.

Je kan de operatie hier dus live meevolgen.

Gesponsorde artikelen