‘Het Jachtseizoen’: Ian Thomas en Gers Pardoel zorgen bij laatste jacht opnieuw voor sabotage

Deze week is het tijd voor de allerlaatste aflevering van Het Jachtseizoen. Daarin zal opnieuw een duo op de vlucht slaan voor jagers Nora Gharib, Julie Van den Steen en Laura Tesoro. Deze keer zijn het zangers Ian Thomas en Gers Pardoel die enkele uren proberen te ontsnappen. Zij hebben alvast een waterdicht plan uitgedokterd.

In Het Jachtseizoen slaan verschillende duo’s op de vlucht en moeten ze vier uur lang uit handen zien te blijven van de jagers. Daarbij krijgen ze een voorsprong van 20 minuten, maar daarna krijgen ook de jagers vrij spel. Zij krijgen elke 10 minuten de locatie van de voortvluchtigen te zien. De duo’s zelf mogen niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig doorbrengen en mogen ook geen huizen binnen.

Ian Thomas en Gers Pardoel

De voorbije weken zagen we al heel wat duo’s de revue passeren, maar deze week is het tijd voor het laatste duo van dit seizoen. Ian Thomas en Gers Pardoel gaan de uitdaging aan. Zij zijn ervan overtuigd dat ze het spel kunnen winnen, zeker met de plannen die ze op voorhand hebben bedacht.

Aan de ingang van het kasteel van Horst, waar de vlucht begint, staat een eerste handlanger hen al op te wachten. Hij heeft materiaal bij om de jagers te saboteren. Een ketting rond de banden van het jagersbusje en een slot rond de toegangspoort.

Hun tweede geregelde ‘lift’ is een helikoptervlucht die hen naar Hasselt zal brengen. Althans, dat wil het duo doen uitschijnen want in werkelijkheid zullen ze gewoon terugvliegen. Dankzij de offline modus zullen de jagers uiteindelijk niet weten dat ze meteen zijn teruggekeerd. Of dat ook echt een waterdicht plan is, zal moeten blijken.

Bekijk de preview hier:

De laatste aflevering van Het Jachtseizoen is op woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...