Het meest wansmakelijke kostuum voor Halloween: een ‘sexy’ ebolapak

Het meest wansmakelijke kostuum voor Halloween: een ‘sexy’ ebolapak

Ebola heeft in West-Afrika al zeker 5.000 doden geëist en is dus allesbehalve een onderwerp om mee te lachen. Toch zijn er al heel wat grapjes gemaakt en ook Halloween zal er deze week niet aan ontsnappen. Schrik niet als je straks iemand in een ‘sexy’ ebolapak op een verkleedfeestje ziet opduiken.

Halloween draait rond meer dan griezelen: tegenwoordig moet het ook een beetje sexy zijn. Maar om ebola daarvoor in te zetten, dat gaat toch een beetje te ver. Het dodelijke virus heeft al duizenden mensen besmet en is vooral in West-Afrika een ernstig probleem. Uiteraard is de drukte rond Halloween bij ons eerder beperkt, maar Amerika gaat vrijdagavond weer in overdrive. Mashable ontdekte dit kostuum op een website die Halloweenkledij verkoopt:

Ook voor koppels

Het bijhorende tekstje benadrukt dat een beetje stijl noodzakelijk is om het dodelijke virus te bestrijden terwijl het de Verenigde Staten binnendruppelt. “De korte jurk en het mooie gasmasker zullen het gespreksonderwerp in Milaan, Londen, Parijs en New York worden.” En iets verder: “Een plaag beëindigen is niet iets wat een vrouw alleen kan doen, dus ga zeker eens kijken naar het mannelijke ebolapak als leuk kostuumidee voor een koppel.”

Mashable heeft de verkoper gecontacteerd om te vragen of ze dit nu echt sexy en toepasselijk voor Halloween vinden, maar er kwam nog geen antwoord. Voor wie dit kostuum uiteindelijk toch aanschaft: het ziet er niet naar uit dat de strijd tegen ebola rond carnaval al gewonnen zal zijn…

Gesponsorde artikelen