Left Right
scrollTop top

Het nieuwe programma van Fabrizio en Pommeline heeft een startdatum, presentator én een eerste deelnemende koppel


Het nieuwe programma van Fabrizio en Pommeline heeft een startdatum, presentator én een eerste deelnemende koppel

‘I Love You Tattoo’, het programma van Pommeline en Fabrizio uit ‘Temptation Island’, gaat van start op 17 mei op de Nederlandse streamingdienst Videoland. Het kersverse koppel zal bij andere koppels hun liefde vereeuwigen met een tattoo … als ze een “ultieme relatietest” doorstaan.

Temptation Island haalt betere kijkcijfers dan ooit te voren en ook de deelnemers van het VIJF-programma worden steeds populairder. Het is dan ook niet onlogisch dat we een deel van hen ook na het avontuur in Thailand nog zullen zien op televisie.

Spin-offs van Temptation Island op Videoland

Het lijkt momenteel vooral Videoland te zijn die ons zal blijven voorzien van de nodige portie Temptation en afgeleide programma’s. De Nederlandse streamingdienst is dan ook onderdeel van het mediabedrijf RTL dat op zijn zender RTL 5 in Nederland Temptation Island uitzendt.

Hoewel het huidige seizoen van Temptation Island nog even duurt met een ultieme dubbelaflevering op 26 april en de reünieaflevering op 3 mei, is er ook nieuws over enkele spin-offs.

Pommeline en Fabrizio zoeken koppels

Zo kunnen we vanaf 17 mei Fabrizio en Pommeline aan het werk zien in I Love You Tattoo. De verleidster van vorig seizoen en verleider van dit seizoen zijn sinds kort een koppel en hebben een voorliefde voor tatoeages.

Ze werken zelfs samen in de tattooshop van Fabrizio, die dus eigenlijk de baas is van Pommeline. Twee maand geleden lanceerde ze een oproep voor andere verliefde koppels die hun liefde willen vereeuwigen met een tattoo.

YouTube

Persoonlijke tatoeages voor geliefden na “ultieme relatietest”

In I Love You Tattoo zullen Fabrizio en Pommeline voor de geselecteerde stelletjes een tatoeage ontwerpen op basis van hun liefdesverhaal. Maar net als in Temptation Island is er ook hier een “ultieme relatietest”.

De deelnemers moeten namelijk minstens drie van de vijf vragen over hun partner goed beantwoorden om hun gedroomde tattoo te krijgen. Verwacht je dus maar aan pijnlijke situaties waarin één van de twee partners zonder tatoeage terug naar huis moet.

Facebook

Dochter van Patricia Paay en haar vriendin doen mee

Een van de koppels die de test aandurven is al bekend geraakt. De namen van Christina Curry en Shenta Ignacio klinken voor de meeste Belgen niet zo bekend in de oren, maar in Nederland is het een echt celebritykoppel.

Beide vrouwen zijn of waren actief als model, maar het is vooral de moeder van Christina Curry die sommige Belgen bekend in de oren zal klinken. De 27-jarige Nederlandse is namelijk de dochter van Patricia Paay (69), een zangeres die bij velen bekend is van haar drie passages in Playboy. De laatste keer in 2009 was ze met haar 60 jaar het oudste model wereldwijd dat ooit naakt in het magazine stond, al is dat record recent gebroken.

De Beste Verleiders en een nieuw seizoen van Temptation Island

De deelname van Christina Curry en Shenta is bekend gemaakt op de Instagram van Kaj Gorgels, een Nederlandse YouTuber die I Love You Tattoo zal presenteren. Vanaf 12 april is hij ook al te zien op Videoland als presentator van De Beste Verleiders met zeven voormalige Temptation Island-verleiders in de hoofdrol.

RTL is ondertussen zelfs al gestart met de opnames van een nieuw seizoen van Temptation Island, maar ook dat zal alleen op Videoland te zien zijn. Die streamingdienst kan je jammer genoeg in België niet bekijken, maar we vermoeden dat alles snel elders te zien zal zijn.

Presentator Kaj Gorgels met het eerste deelnemende koppel van I Love You Tattoo

epa

Vorige maand maakte hij al kennis met Pommeline en Fabrizio


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618