Het nieuwe seizoen van Prison Break nog niet gezien? Q2 gaat het volgende maand uitzenden

Het nieuwe seizoen van Prison Break nog niet gezien? Q2 gaat het volgende maand uitzenden

Enkele maanden geleden werd in de Verenigde Staten een nieuw seizoen van Prison Break uitgezonden. De successerie van weleer krijgt dit najaar z’n oude stekje op Q2 terug. Na een experiment met Peking Express in het voorjaar moet zondagavond daar terug uit topseries bestaan.

Het nieuwe seizoen van Prison Break bestaat uit slechts negen afleveringen, en aangezien Q2 naar goede gewoonte telkens twee afleveringen na elkaar gaat uitzenden, zijn we er na vijf weken dus al door. Michael Scofield blijkt nog in leven te zijn, maar hij zit in een gevangenis in Jemen. Zijn broer komt hem op het spoor en ook een paar van de andere personages keren terug. Uiteraard zal Michael proberen ontsnappen.

Prison Break: vanaf zondag 10 september om 20u35

Q2

Nog meer series op komst

Daarna zal de serie Taken het overnemen op zondag. Dat is een prequel op de films. Bryan Mills ziet hoe zijn zus voor z’n ogen wordt doodgeschoten. Hij zint op wraak en ontdekt dat de moord geen ongelukkig toeval is. Voorts keren een aantal bekende reeksen terug voor een nieuw seizoen. Quantico en Mr. Robot zijn aan hun tweede seizoen toe, terwijl Vikings al aan nummer vijf begint. Nieuw is de serie APB. En voor wie intussen nog niet mee is, zendt Q2 ook het beresterke zevende seizoen van Game Of Thrones uit.

Wat comedy betreft krijgen we dagelijks een nieuwe aflevering van een populaire sitcom. Dat zijn andermaal The Big Bang Theory, Modern Family, Life in Pieces, The Middle en Brooklyn Nine-Nine. In het weekend mogen we in de vooravond overigens sitcoms bingewatchen op Q2.

Absurdistan

Op maandag moeit Q2 zich in het sowieso drukke televisiegeweld met een programma van eigen bodem. Foute Vrienden Jeron Dewulf en Thomas Smith ontvangen samen met Bert Gabriƫls iedere week een centrale gast in de studio. Elk proberen ze op hun eigen manier die gast voor zich te winnen door hun vindingrijkheid te demonstreren bij het bedenken van oplossingen voor allerhande problemen. Het lijkt alvast helemaal in de lijn van Foute Vrienden te liggen, dus hebben we er weer een interessant programma op maandag bij.

Absurdistan – Vanaf maandag 4 september om 20u35

Gesponsorde artikelen