Het nieuwe tv-seizoen is bekend! Dit mag je vanaf eind deze zomer naast Thuis en Familie verwachten

Het nieuwe tv-seizoen is bekend! Dit mag je vanaf eind deze zomer naast Thuis en Familie verwachten

Binnenkort is het gedaan met de herhalingen van F.C. De Kampioenen, want nog voor het schooljaar opnieuw begint, pakken VTM, VIER en Eén uit met hun nieuw tv-seizoen. We zien de terugkeer van gevestigde waarden als De Slimste Mens ter Wereld, Het Lichaam van Coppens en Van Gils & Gasten, maar er staan ook heel wat nieuwe programma’s op de planning. Iets om naar uit te kijken dus!

VTM

VTM trapt op 28 augustus het nieuwe tv-seizoen af met de terugkeer van Familie en De Buurtpolitie, maar ook met dé foodie van het moment en haar nieuwe kookprogramma Open keuken met Sandra Bekkari. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Een week later mogen we het geheimzinnige nieuwe programma van Koen Wauters verwachten, waarin hij weer voor straffe fysieke opdrachten staat. In Alloo en de nacht volgt Luk Alloo mensen die ’s nachts werken, met Kafka krijgen we een gloednieuw sketchprogramma én VTM trakteert ons daarnaast op een documentairereeks over toppleiter Jef Vermassen.

Krijgen een nieuw seizoen: Het Lichaam van Coppens, Helden van Hier: In de Lucht en The Voice van Vlaanderen. Qua fictie pakt de zender uit met het vervolg op Spitsbroers.

VTM

In de tweede golf van het VTM-seizoen gaan we backstage bij de meisjes van K3 en zien we nieuwe afleveringen van Alloo bij de Wegpolitie en Cathérine. Daarnaast stelt VTM het nieuwe programma Ge had erbij moeten zijn voor, waarin Vlaamse topacteurs de allerstrafste verhalen van BV’s naspelen.

VTM

VIER

VIER begint er al ietsje vroeger aan, want al op 21 augustus gaat de nieuwe dagelijkse reeks Huizenjagers van start. Half oktober wordt dit plekje dan weer ingenomen door Komen Eten. 28 augustus start de rest van de najaarsprogrammatie met een nieuw seizoen van Gert Late Night en De Rechtbank. Nieuw op VIER is Camping Karen & James, waarin de twee hun tenten openzetten voor mensen die niet alle kansen krijgen in het leven.

VIER

In De kust is veilig luisteren we dan weer naar de verhalen van hulpverleners aan de kust en Bake Off Vlaanderen schotelt ons de allerlekkerste taartjes voor. In de nieuwe fictiereeks #HetIsIngewikkeld staat dan weer een koppel centraal dat uit elkaar is, maar wel samen blijft wonen. Voetballiefhebbers kunnen op vrijdag- en zaterdagavond terecht bij Sports Late Night.

Naar het einde van het jaar toe komt naast Komen Eten ook De Slimste Mens ter Wereld terug. We krijgen daarnaast een nieuw seizoen van Ons Eerste Huis te zien en met Boxy & Boxy verschijnen de populaire recensenten uit Mijn Pop-uprestaurant weer op het scherm. VIER pakt ten slotte uit met een Vlaamse versie van The Amsterdam Project, waarin daklozen 10.000 euro krijgen om hun leven weer op te bouwen.

VIER

Eén

Op Eén maken De Kampioenen plaats voor een mix van nieuwe programma’s en gevestigde waarden als Dagelijkse Kost, Blokken, Iedereen Beroemd, Thuis en Van Gils & Gasten. Tot eind september wordt de talkshow voorafgegaan door De Club, het spelprogramma met StuBru-presentatrice Siska Schoeters. In primetime zien we De Helden Van Arnout, waarin Arnout Hauben de reizen van Belgische avonturiers herbeleeft, en in Voor de Leeuwen gaat Bart Peeters op zoek naar nieuw comedytalent.

Eén

Zowel Voor Hetzelfde Geld als Twee tot de Zesde Macht krijgen een nieuw seizoen en in het weekend kunnen we kijken naar het vervolg van Weg Zijn Wij. Op zondag pakt de zender uit met Tytgat Chocolat, een fictiereeks waarin een jongen met downsyndroom verliefd wordt.

In het najaar steekt Eén een extra tandje bij met Het Huis (deze keer vanuit Zuid-Afrika), Politie 24/7 en Taboe, de eerste Eén-reeks van Philippe Geubels. Tot slot krijgen we nieuwe seizoenen te zien van Loslopend Wild en Gevogelte en Professor T.

Eén

Gesponsorde artikelen