Het populairste datingprogramma ever komt terug … met een verrassende nieuwigheid

Het populairste datingprogramma ever komt terug … met een verrassende nieuwigheid

‘Boer zkt Vrouw’ komt terug en krijgt deze keer een update. Het populaire datingprogramma zoekt deze keer een vrouw voor 5 Vlaamse boeren in het buitenland. Om de wereld af te reizen krijgt presentatrice Dina Tersago  de hulp van An Lemmens.

Tien seizoenen lang was Boer zkt Vrouw het populairste datingprogramma op de Vlaamse televisie, maar in 2015 besloot VTM om te stoppen met het koppelen van Vlaamse boeren aan een partner. Maar volgend jaar komt Boer zkt Vrouw terug met een speciale internationale editie.

De vijf boeren die deze keer op zoek gaan naar een partner wonen allemaal in het buitenland, verspreid over vier continenten. “We hebben vijf toffe enthousiaste Vlaamse boeren gevonden in het buitenland, verspreid over vier continenten, die bij voorkeur met een Vlaams meisje willen daten. En wij gaan hen daarbij helpen!”, blikt Dina Tersago vooruit.

Dina Tersago en An Lemmens

Na tien seizoen alleen te hebben gepresenteerd, krijgt Dina Tersago in Boer zkt Vrouw Internationaal de hulp van An Lemmens. Dat is nochtans geen evidentie want zelf is ze vegetariër.

“Ik ben ongelooflijk fier dat ik de nieuwe Boer zkt Vrouw Internationaal mee mag presenteren. Wat is er mooier dan mensen de liefde zien vinden? Omdat Dina en ik samen presenteren, is het mogelijk om te kiezen voor boerderijen die dicht bij onze leefwereld aanleunen. Zo zie ik mezelf perfect rondlopen op een akker tussen de wortelen en patatjes”, legt An Lemmens uit.

Oproep voor avontuurlijke vrouwen in speciale aflevering

De voorbereidingen voor Boer zkt Vrouw Internationaal zijn volop bezig. Zo zijn de vijf boeren al gekozen, maar moeten er wel nog vrouwen gezocht worden. Daarvoor komt er binnenkort op VTM een speciale aflevering.

“We doen binnen enkele weken een warme oproep aan alle alleenstaande Vlaamse vrouwen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven én avontuurlijk aangelegd zijn. Misschien wacht hen wel een mooie toekomst in het buitenland”, besluit Dina Tersago.

Gesponsorde artikelen