Left Right
scrollTop top

Het tiende seizoen van Temptation Island is ingeblikt … en er is goed nieuws!


Het tiende seizoen van Temptation Island is ingeblikt … en er is goed nieuws!

Vanaf februari volgend jaar is het weer zover: dan gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan op ‘Temptation Island’. De opnames zitten er nét op en de programmamakers hebben goed nieuws: dit seizoen zal vier afleveringen meer tellen!

Temptation Island is volgend jaar al aan z’n tiende editie toe. En wie dacht dat het programma minder populair wordt, slaat de bal toch even mis. Want aan kandidaten voor het volgende seizoen hadden de makers alvast geen gebrek. Maar liefst 163 Vlaamse koppels schreven zich in voor de ultieme verleidingstest. Daaruit werden twee koppels gekozen, aangevuld met twee Nederlandse duo’s. Annelien Coorevits en de Nederlander Rick Brandsteder nemen de presentatie opnieuw voor hun rekening.

Zestien afleveringen

*Temptatioooon* is natuurlijk niet compleet zonder een horde singles die de koppels in de verleiding moeten brengen. Er werden tien verleiders gekozen uit 236 inschrijvingen en tien verleidsters uit 209 aanmeldingen. “We komen tot de kandidaten uit een combinatie van actieve en passieve research. We bekijken dus de aanmeldingen via de site maar gaan ook op zoek naar geschikte singles in discotheken en daarbuiten”, zegt Barbara Salomon van VIJF aan newsmonkey. “In januari wordt meer bekendgemaakt over de koppels en singles die dit seizoen zullen deelnemen.”

Thailand diende opnieuw als idyllische locatie waar de koppels al dan niet de fout in gingen. En dit jaar vonden de opnames al plaats in september in plaats van november, want het nieuwe seizoen zal zestien afleveringen tellen in plaats van twaalf. Een flinke portie extra drama, dus! Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vlucht!

De programmamakers hebben ook wat meer tijd nodig om de afleveringen te monteren, want ze kwamen terug met maar liefst 1.000 uur aan beeldmateriaal. We hebben dus zo’n klein vermoeden dat het nieuwe seizoen van Temptation Island weer een knaller van formaat wordt. En wij kunnen al niet meer wachten!

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539