Het vierde seizoen van ‘Better Call Saul’ mogen we verwachten vanaf 7 augustus, hier is de volledige trailer

Het vierde seizoen van ‘Better Call Saul’ mogen we verwachten vanaf 7 augustus, hier is de volledige trailer

“Says here you were a lawyer until …not that long ago. What changed?” Zo begint de trailer van het vierde seizoen van ‘Better Call Saul’ die getoond is op Comic-Con San Diego. In het vierde seizoen gaat Jimmy McGill op zoek naar een nieuwe job en heeft hij nog een andere persoonlijke tragedie te verwerken. ‘Better Call Saul’ gaat verder vanaf 7 augustus.

Om aan geld te raken werkt Jimmy ook samen met Mike aan een nieuwe klus die hem nog dieper de onderwereld in duwt en zijn toekomst als advocaat op de helling zet.

Better Call Saul startte in 2015 als een spin-off van Breaking Bad, één van de meest populaire en meest bejubelde reeksen aller tijden. Vince Gilligan – ook de bedenker van Breaking Bad zelf – maakte het zich daarmee niet makkelijk, want al van voor aanvang leek het alsof Gilligan met een reeks als deze alleen maar zou kunnen verliezen. De serie zou alleen maar in de hoge schaduw van Breaking Bad kunnen blijven staan, zo dachten we collectief voor die eerste aflevering. Dat Gilligan ons collectief ons ongelijk heeft bewezen, is dan ook een grootse prestatie.

Walter White en Jesse Pinkman

Er lopen dus enkele personages rond in Better Call Saul die ook in Breaking Bad te zien waren, maar de grote kracht van deze spin-off is dat hij daar zijn waarde niet aan ontleend heeft. Het weten wat er komen gaat, is veeleer een extraatje voor de fans, veel meer dan een steunpilaar. Het is dezelfde wereld, maar niet dezelfde show, zoals Gilligan het in aanloop naar de première verwoordde.

Gilligan heeft ook al laten weten dat er dit seizoen een overlap zal zijn met de tijdlijn van Breaking Bad. Hij sluit ook nog steeds gastoptredens in de serie van Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul) niet uit.

Het vierde seizoen start in de Verenigde Staten op 6 augustus en zal in België op Netflix te zien zijn (wekelijks een aflevering) vanaf 7 augustus.

Better Call Saul is volgens ons één van de beste series op Netflix! Kijk hier of er bij de 49 andere ééntje zit dat jij nog wil bingen voor het nieuwe seizoen begint!

Gesponsorde artikelen