Het wordt heel moeilijk om dit jaar nog een iPhone X te bemachtigen want de productie loopt opnieuw vertraging op

Het wordt heel moeilijk om dit jaar nog een iPhone X te bemachtigen want de productie loopt opnieuw vertraging op

Wie de nieuwste iPhone X wil kopen, zal veel geduld of veel geluk moeten hebben. Volgens de businesswebsite Barron’s heeft de productie van het nieuwste toptoestel van Apple namelijk nog maar eens vertraging opgelopen.

Apple stelde vorige week trots zijn nieuwe iPhone X voor. Het toestel heeft een indrukwekkend scherm met bijna geen zwarte randen en is ook op alle andere vlakken een serieuze verbetering ten opzichte van zijn voorgangers. Maar het toptoestel bemachtigen, wordt niet eenvoudig.

De productie van de iPhone X liep al meermaals vertraging op. De producenten van de iPhone X zouden volgens de website Barron’s ondertussen nog steeds niet begonnen zijn met de afwerking van de toestellen. Pas halverwege oktober zouden de eerste modellen afgeleverd worden. De massaproductie zou zelfs maar in december echt op gang komen.

Je kan de iPhone X bestellen vanaf 27 oktober. De eerste toestellen zouden volgens de officiële planning geleverd worden op 3 november, al is de kans groot dat veel mensen hun iPhone X dit jaar niet meer zullen krijgen. Wie minder geduld heeft, kan kiezen voor de iPhone 8 en 8 Plus. Die zijn beschikbaar vanaf morgen.

Gesponsorde artikelen