Left Right
scrollTop top

Hier is de trailer en alles wat we al weten over ‘Mary Poppins Returns’


Hier is de trailer en alles wat we al weten over ‘Mary Poppins Returns’

Zing jij nog altijd mee met ‘Supercalifragilisticexpialidocious’ uit ‘Mary Poppins’? Dan wil je sowieso kijken naar ‘Mary Poppins Returns’, de sequel op de iconische film uit 1964. Emily Blunt speelt Mary Poppins, maar ook Dick Van Dycke, de schoorsteenveger van weleer, mag een rol spelen. Wij vinden dat de trailer voor ‘Mary Poppins Returns’ er heerlijk uitziet. 

Mary Poppins, de eigenzinnige nanny van de familie Banks, is terug in Londen. Daar zijn de kinderen van de familie Banks intussen zelf ouders geworden, maar een vreselijke tragedie zorgt ervoor dat ze het noorden kwijtraken. Mary Poppins to the rescue en zij leert de héle familie Banks weer hoe belangrijk de kracht van de verbeelding is.

Hier is de trailer voor Mary Poppins Returns.

Mary Poppins wordt deze keer niet gespeeld door Julie Andrews, en voor iedereen die al ‘Chim-chimney’ of ‘Supercalifragilisticexplialidoucious’ aan het oefenen was, hebben we ook slecht nieuws. Maar zoals je in de trailer hierboven kan zien, is Emily Blunt een waardige vervangster. Zij krijgt Lin-Manuel Miranda naast zich als Jack, een man die lampen aan- en uitdoet in het Londen van de jaren zestig.

Speelt ook nog mee: Dick Van Dycke, die de originele rol van Mr. Dawes Jr. opnieuw opneemt. Van Dycke mag dan iets te oud zijn om opnieuw een schoorsteenveger te spelen, hij is nog prima in staat om mee te zingen. Veel muziek mag je in Mary Poppins Returns sowieso verwachten: de originele songs worden vervangen, maar de sfeer blijft hetzelfde.

Er komen niet alleen sequels in de zalen, Disney investeert ook veel in live-action-remakes. Dit is alles wat we al weten over de Disney-remakes in komende jaren.

Meryl Streep en Colin Firth

Een aantal andere grote namen hebben zich ook al aan het project verbonden: Meryl Streep (101 Dalmatians) zal Topsy spelen, een personage uit de kleurrijke wereld van Mary Poppins. Ook Colin Firth doet mee, hij speelt William Weatherall Wilkins. Julie Walters (Harry Potter, Billy Elliot) speelt Ellen, de huishoudster van de familie Banks.

Michael Banks wordt overigens gespeeld door Ben Whishaw, en zijn zuster Jane, door Emily Mortimer. Geen gebrek aan talent in deze sequel, met andere woorden. Of hij ooit even veel succes zal hebben als het origineel, durven we te betwijfelen, maar met een spoonful of sugar komen we dat vast te boven.

Mary Poppins Returns komt in de cinemazalen op 19 december 2018.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810