Hier is hij dan: de eerste selfie van Stormi Jenner

Hier is hij dan: de eerste selfie van Stormi Jenner

Op 1 maart werd Stormi Webster één maand oud en dat vierde mama Kylie met enkele mooie kiekjes op Instagram. Gisteren ging ze een stap verder en werden Kylie’s Snapchatvolgers plots verrast met een unieke selfie.

De jongste Kardashian beviel op 1 februari van dochter Stormi. Het heuglijke nieuws werd door de wereld via Instagram vernomen. Zoals het de celebrities betaamt, was het nog even wachten op een eerste foto van de baby. Enkele dagen geleden was het zover en mochten Kylie’s Instagramvolgers een glimp van de nieuwste Kardashiantelg opvangen.

Kylie postte twee foto’s van haar en haar dochter met Travis Scott. Hoewel baby Stormi niet echt zichtbaar was, haalde de post meteen miljoenen likes. Ook op Snapchat is de realityster razend populair en gisteren kregen Kylie’s volgers meer dan alleen lipstick en curves te zien.

Selfie

“Jong geleerd, is oud gedaan”, moet Kylie gedacht hebben toen het knappe gezichtje van Stormi plots de aandacht stal. Met een filter erop, filmde de mama haar dochter van dichtbij, waardoor het lijkt alsof Stormi de camera zelf vasthoudt.

Dat de baby een echte Kardashian is, daar is geen twijfel over mogelijk. De grote kijkers en donkere haren lijken met de paplepel doorgegeven. En als we foto’s van Kylie als kind naast de peuter leggen, is de gelijkenis meer dan treffend.

Platte buik

Kylie’s volgers waren niet alleen onder de indruk van het knappe kopje van Stormi, maar ook van Kylie zelf. Terwijl ze dan toch bezig was, deelde ze ook een foto van haar strakke buik. Van februari tot nu waren het vooral selfies in hoodies en losse kledij die ze met de wereld deelde. Maar amper één maand na de geboorte van haar dochter, staat de realityster weer helemaal scherp. Wat is je geheim, Kylie?

Gesponsorde artikelen