Hier is ze: de trouwjurk van Meghan Markle. Zo maakt de bruid toch een statement

Hier is ze: de trouwjurk van Meghan Markle. Zo maakt de bruid toch een statement

Simpel, een gigantische sluier en Frans: de trouwjurk van Meghan Markle is exact wat we ervan verwachtten. Wie een fashion statement had verwacht, is er wellicht aan voor de moeite, maar één ding is wel duidelijk: deze trouwjurk is er eentje om in te lijsten.

We houden jullie niet langer in spanning: hier is de trouwjurk van Meghan Markle

Supereenvoudig, met eenvoudige lijnen en een lange sleep waar elk meisje van droomt: Meghan Markle heeft niet gekozen voor veel bombast, maar voor een iconische jurk die perfect naast die van Kate Middleton en Grace Kelly kan hangen. Opgestoken haar, een glinsterende tiara en een glimlach uit de duizend: de bruid zag er stralend en gelukkig uit. Meer moet dat niet zijn, toch?

Prachtig koppel

Voor wie er nog iets om gaf: ook Harry was er en hij had zoals traditie is, zijn legeruniform aan. Officieel is Harry op pensioen, maar je verlaat het leger nooit echt en dus trouwen de royals vaak met hun oude uniform aan. De twee zijn duidelijk overgelukkig op hun speciale dag.

De jurk waar Markle voor koos, werd gemaakt door het Franse modehuis Givenchy. Hoe simpel de jurk ook mag zijn, daarmee maakt de Amerikaanse wel een statement. Door de geschiedenis van de Britten en de Fransen is dat namelijk helemaal geen traditionele keuze.

Hoe dan ook, de twee zijn nu getrouwd. Sprookjestijd: ze leefden nog lang en gelukkig.

Gesponsorde artikelen