Hier staan de grootste schermen waarop je naar de Rode Duivels kunt kijken

Hier staan de grootste schermen waarop je naar de Rode Duivels kunt kijken

Je weet nu waarschijnlijk al wel waar je naar de wedstrijd België – Algerije gaat kijken, maar mocht je toch nog inspiratie zoeken, kijk dan zeker eens naar dit lijstje. De grootste schermen van Vlaanderen, vaak omkaderd met optredens. Voetbal wordt vanavond een groot feest.

1. GENT – Ghelamco Arena: Love The Samba – 432 m²

Het feestje van Q-Music in de Gentse Ghelamco Arena is dat met ruimschoots het grootste scherm. Op liefst 432 m² scherm zullen toeschouwers iedere baltoets kunnen volgen. Tijdens de rust komt Clouseau optreden. Er is plaats voor 17.000 supporters, maar de zaal is reeds volzet.

2. ANTWERPEN – Sportpaleis: Dance With The Devils – 225 m²

Het feestje van Studio Brussel gaat door in het Sportpaleis en moet het met een iets ‘kleiner’ scherm dan dat van Q-Music doen. Er zullen optredens van Triggerfinger en Netsky zijn. Ook dit feestje is echter al volzet, er worden 14.000 fans verwacht.

3. BRUSSEL – Vorst: Dance With The Devils – 135 m²

Ook in Brussel kan je met de duivels gaan dansen. Hier zorgen Suarez en Buscemi voor de muzikale omkadering. Het scherm is 135 m² groot en er kunnen 4.000 toeschouwers binnen. Inkom bedraagt 7,5 tot 13,5 euro.

4. HASSELT – Dusartplein: Festival Da Copa – 120 m²

In Hasselt kunnen 8.000 supporters op het Dusartplein de wedstrijd op een 120 m² groot scherm gaan volgen. Iedereen is gratis welkom.

5. BRUGGE – ’t Zand: WK supportersdorp – 100 m2

Kijken op groot scherm én de mogelijkheid om supportersattributen aan te schaffen, dat kan op ’t Zand in Brugge. Gratis toegang. 

6. OOSTENDE – Wellington Renbaan: Brazil Aan Zee – 84 m²

Oostende verwacht 3.000 tot 8.000 toeschouwers in de Wellington Renbaan voor de wedstrijd van vanavond. Er staat een 84 m² groot scherm en er is een optreden van Café Flamand voorzien. De toegang is gratis.

7. WAREGEM – Waregem Expo – 70 m²

Waregem verwelkomt 5.000 fans in de Expo. Er staat een 70 m² groot scherm en de toegang is gratis.

8. ANTWERPEN – Waagnatie: Hyundai Fan Village – 50 m²

Nog een tweede locatie waar Antwerpenaars terecht kunnen: Hyundai Fan Village. Er wordt 10.000 man verwacht, maar er is plaats voor 20.000. Het scherm is er 50 m² groot en er zijn optredens van 2Fabiola en Halve Neuro. De toegang is gratis.

9. BRUSSEL – Koning Boudewijnstadion: From Brussels to Brazil – 45 m²

Ook het Koning Boudewijnstadion opent de deuren met een groot scherm. Er kunnen 12.000 fans onze Rode Duivels gaan aanmoedigen. De toegang is gratis.

Ken jij nog een evenement met een even groot of groter scherm? Laat het ons weten via Facebook of Twitter en dan vullen we dit lijstje aan.

Gesponsorde artikelen