Hier vind je een kopie van de verlovingsring van Meghan Markle … voor minder dan 30 euro

Hier vind je een kopie van de verlovingsring van Meghan Markle … voor minder dan 30 euro

Toegegeven, de verlovingsring van Meghan Markle moet één van de meest gegeerde ter wereld zijn. Harry maakte ‘m helemaal zelf, met drie prachtige diamanten erin, waarvan twee nog uit een broche van prinses Diana stammen. Zo’n bling is natuurlijk onbereikbaar voor de gewone sterveling, maar gelukkig zijn er nu al … euh … prijsbewustere kopieën op de markt om aan jouw budget tegemoet te komen. 

Ook zo jaloers op de ring van Meghan Markle? Je zou voor minder, de twee diamanten uit een broche van prinses Diana flankeren een gigantische knaller uit Botswana. Op een mooie, dunne geelgouden band komen de drie ook mooi tot hun recht. En als dat nog niet genoeg is: hij werd ontworpen door prins Harry (nuja, zijne koninklijke hoogheid Henry) himself. Lucky lucky Meghan.

Een mooie kopie is ook niet lelijk

Nu wil je er uiteraard eentje voor jezelf, maar da’s wellicht een beetje buiten je gewoonlijke prijscategorie gerekend. Gelukkig zijn er, net zoals met de saffieren verlovingsring van Kate Middleton, meteen al kopietjes op de markt. QVC heeft een replica voor 25 pond, zo’n 26 euro. Daarvoor krijg je natuurlijk geen echt edelmetaal.

Nee, deze versie heeft een 1.7 karaat diamonique, een soort valse diamant en verguld metaal. Heel lang blijft ie dus waarschijnlijk niet mooi, maar hé, het is dan ook niet je echte verlovingsring. Gewoon eentje voor Nieuwjaar. Of Oudjaar. Of zomaar. Al mag Meghan er natuurlijk wél naar het altaar mee lopen.

QVC

Gesponsorde artikelen