Hier zijn 10 plekken in Leuven waar je heerlijk kan brunchen 

Je denkt er niet aan om vroeg op te staan, ontbijten doe je liefst zo laat mogelijk! Als je in Leuven studeert of woont, ken je ongetwijfeld deze plekken: 

1. Domus 

Domus op de Tiensestraat is een uitstekende plek om de dag te beginnen. Een uitgebreid Amerikaans ontbijt met werkelijk alle het lekkers om je maag te vullen! 

2. Le pain quotidien 

Le pain quotidien vind je ook terug in andere grote steden zoals Brussel, Antwerpen, Hasselt,… Hier vind je originele combinaties met toast en brood, maar ook van zoet weten ze hier alles. De kans bestaat dat je met anderen aan één grote tafel zit, maar da’s gezellig hé!

3. De Werf 

Dit is er zeker eentje die alle studenten kennen. Altijd een vol terras, en ’s ochtends kan je er een klein déjeunéke of een groot déjeuné krijgen! 

4. Touareg 

www.touareg.be
Hier krijg je toch wel even de illusie dat je in Marokko bent. Het gezellige interieur en de typisch Marokkaanse hapjes zorgen ervoor dat je in andere sferen vertoeft. Een ‘anders’ ontbijt, maar vooral heel lekker: feta, olijven, overheerlijke pannenkoeken, Marokkaans brood en uiteraard verse muntthee.

5. Nosh 

Bij Nosh op de Naamse vind je de allerbeste bagels! 

6. Quartiers 

Bij Quartiers krijgen ook de kids genoeg aandacht en dat is al eens gemakkelijk. Verder hebben ze een leuk terras en een ruime kaart met zowel zoetigheden als een hartige hap! 

7. Pain Louvain 

Misschien wel de meest gekende broodjeszaak en bakkerij van Leuven. To stay or to take away!

8. Bar Louis 

Op de gezellige Grote Markt vinden we bar Louis. Deze keet ken je misschien ook als avondbar, maar een brunch moet je hier zeker eens proberen!

9. Zoff

Het speciale interieur met Italiaanse invloeden is alvast een topper. Je kan hier terecht voor een lekkere brunch of lunch en ’s avonds ook voor een diner. 

10. Officina Clandestina 

Hier eet je overheerlijke taarten of geniet je van een uitgebreid ontbijt met een eitje, kaas, hesp, vers fruitsap,… Ze hebben ook een cateringservice, extra info vind je hier. 
Meer
Lees meer...