Left Right
scrollTop top

Hier zijn (nog) enkele beelden uit ‘Avengers: Endgame’ met opvallende Black Panther en Doctor Strange


Hier zijn (nog) enkele beelden uit ‘Avengers: Endgame’ met opvallende Black Panther en Doctor Strange

‘Avengers: Endgame’ laat druppelsgewijs wat van z’n plot zien: hoe dichter we bij de releasedatum komen, hoe meer we te zien krijgen van de laatste ‘Avengers’-film. In een tweet laat Marvel nu een eerste sneak peek zien van Dr. Stephen Strange en Black Panther.

Het bleef stil rond Avengers: Endgame, tot de film volledig af was en sindsdien is er nauwelijks een dag zonder Marvel-nieuws. Vandaag is niet anders: zo tweette Marvel een kort filmpje met een samenvatting van de trailers erin. Opvallend: er zitten ook enkele nieuwe beelden in, onder andere van Doctor Strange en ook Wakanda krijgt een hoofdrol. Zij lieten nochtans het leven tijdens de Decimation van Thanos.Als we naar de tweede trailer van Avengers: Endgame kijken, ontdekken we al heel wat over de inhoud van de film. Zo kan het best dat we gaan tijdreizen: met Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) wordt het ook een stuk makkelijker om terug naar de oorspronkelijke tijdslijn te gaan. Tenminste, als er geen quantumtunnel wordt gebruikt. Maar Doctor Strange werd ‘opgelost’ door Thanos. Toch klink ook zijn stem in dit stukje film: “Whatever it takes.”
Marvel
Werd ook gedecimeerd: de koning van Wakanda, Black Panther. Het is quasi-ondenkbaar dat deze man niet terugkeert naar de Avengers, maar intussen is hij wel dood. Ook hij doet “Whatever it takes”, maar blijft Wakanda lang zonder leider? Een laatste gedecimeerde gezicht is dat van Bucky, de Winter Soldier. Ook hij zit in het filmpje van Marvel: is het een tip om te laten weten wie er zeker overgedragen wordt naar Phase 4?
Marvel

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899