Hier zijn ze dan: de 500+ fucks uit Wolf of Wall Street

Hier zijn ze dan: de 500+ fucks uit Wolf of Wall Street

‘Oompa fuckin’ loompas’ vinden we persoonlijk de leukste, en ‘Did the emperor of Fucksville come down from fucking Fucksville’ is voorlopig nummer twee hier in de Monkey Dome. The Wolf of Wall Street en fuck, het is wat. Volgens deze video zijn het er 522. Maar daar is nogal wat onenigheid over. 

Hoeveel keer wordt fuck, fuck you of een andere variant gebruikt in de Scorsesefilm Wolf of Wall Street? Iedereen lijkt wel fucks aan het tellen dezer dagen. Wikipedia houdt het op 504. Kids-in-Mind.com, een website voor bezorgde ouders, telde er maar 414, wat gelukkig nog maar eens bewijst: it fucking takes one to fucking know one. Screen-It.com strandde op 506, net als Variety. Slate telde er 544. Vulture, dat de hiernaast afgebeelde grafieken maakte, 569. 

Het is redelijk belangrijk allemaal want, het gaat hier al dan niet om een nieuwe pretendent voor de troon van de fpm’s, de fucks per minute. Tot nu staat die op naam van Summer of Sam van Spike Lee, dat slechts 435 fuck and fuck you’s heeft, maar mits korter van duur op 3,06 fpm’s komt. 547 is het kritische nummer hier; als er meer fucks in de Wolf of Wall Street zitten, dan pakt die het record.

Misschien bent u meer voor boeken (ha fucking boeken!) en in dat geval: het boek waarop de film gebaseerd is heeft meer dan 700 fucks en fuck you’s in iets meer dan 500 bladzijden. 

Gesponsorde artikelen