Hier zijn ze: eerste beelden Call of Duty: Black Ops III onthuld

Hier zijn ze: eerste beelden Call of Duty: Black Ops III onthuld

Als je het nog niet wist: er komt een nieuwe Call of Duty aan. Black Ops III wordt de nieuwste titel in de reeks en verschijnt op 6 november dit jaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Activision, de uitgever van het spel, onthulde gisteren de eerste beelden in een trailer, en die ziet er behoorlijk vet uit.

Black Ops III speelt zich af in het jaar 2065, zo’n veertig jaar na de gebeurtenissen uit de vorige game. Er woedt een nieuwe Koude Oorlog tussen twee grote coalities van naties. Door een systeem dat luchtaanvallen wereldwijd onmogelijk heeft gemaakt, zijn grondtroepen heel belangrijk geworden. Daarom worden de beste troepen, de Black Ops-soldaten, ingezet om het gevecht te voeren.

Coöperatieve campagnemodus

Naar goede gewoonte zijn er drie grote speltypes: de single player-campagne, de online-multiplayer en de populaire ‘Zombies’-modus, waar je lekker levende doden kan afknallen. Een nieuwtje aan de campagnemodus is dat die dit keer coöperatief met vier spelers tegelijk kan gespeeld worden. Ook aan de multiplayer en de zombies-modus zijn verbeteringen aangebracht die de gameplay leuker en soepeler moet maken.

In aanloop naar de release zal een speelbare bèta-versie van het spel beschikbaar worden gemaakt voor iedereen die Black Ops III op voorhand bestelt. In afwachting daarvan zal je het met de beelden van de trailer moeten stellen.

Gesponsorde artikelen