‘High Stakes’ is nu beschikbaar op ‘Fortnite’!

‘High Stakes’ is nu beschikbaar op ‘Fortnite’!

Fortniters: als je jezelf intussen de baas van het spel waant, dan moet je toch eens de nieuwe mode proberen. Het spel lanceert vandaag namelijk het High Stakes-evenement en daar komt een Getaway Limited Time-modus bij. 

Patch 5.40 is eindelijk gearriveerd in Fortnite en dat wil zeggen dat er wat veranderingen zitten aan te komen. Om te beginnen krijg je er een evenement bij: High Stakes heet ie en Fortnite releasete ook meteen al een trailer. Zo weet je wat je te wachten staat. Dé nieuwe MO die wij willen proberen, heet Getaway Limited Time Mode, of gewoon Getaway.

Hoe speel je Getaway?

Hoe werkt Getaway? Je speelt in groep en gaat op zoek naar juwelen. Je team wordt neergezet érgens op de Battle Royale-kaart en krijgt regelmatig kluizen naar het hoofd geworpen. ’t Is te zeggen: de kluizen komen uit de lucht vallen en daar zitten de juwelen in. Die moet je zo snel mogelijk in het Getaway-busje proberen krijgen.

Is Fortnite echt zo verslavend als we denken?

Eén probleem: je bent niet alleen. Andere teams zijn ook op dezelfde kaart gedropt en proberen jouw juwelen te stelen. De eerste vier teams per map die een juweel in het busje krijgen, zijn de winnaars van het spel. Al kan je ook als individuele speler challenges winnen en die zorgen er dan weer voor dat je in stijl je vijanden kan aanvallen.

Geldstroom

10 Getaway-games spelen zal je namelijk 5000 XP opleveren. Wie 500 punten schade doet aan een speler die een juweel draagt, krijgt een speciale spray. Ook een coole feature: probeer vijf keer een juweel op te pikken, dat levert je een letterlijke geldstroom op tijdens het skydiven. En als je ook nog eens al die challenges uitvoert, dan krijg je een speciale koevoet!

Check hier de trailer voor Fortnite: High Stakes!

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!

Gesponsorde artikelen