Hilarisch: Johan Boskamp oefent voor zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’, maar dat loopt niet zo goed …

Hilarisch: Johan Boskamp oefent voor zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’, maar dat loopt niet zo goed …

Een van de meest opvallende namen in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is ongetwijfeld Johan Boskamp. De voetbalanalist zat deze week in het Nederlandse voetbalprogramma Voetbal Inside, en daar wouden ze even wat oefenen. Ze schotelden hem een vraag voor over zijn favoriete voetbalploeg, Feyenoord, maar echt goed scoorde hij niet.

Om hem wat vertrouwen te laten opdoen, gaven ze Johan Boskamp in het Nederlandse voetbalpraatprogramma Voetbal Inside een makkelijke vraag om te oefenen. Wat weet hij over zijn favoriete voetbalploeg, Feyenoord? “Het interesseert me geen kloten”, antwoordde Boskamp.

Ook met de tijdsklok lijkt hij wat problemen te hebben. “Denk aan de tijd”, zegt presentator Wilfried Genee. “Welke tijd?”, vraagt Boskamp zich tot grote hilariteit van het publiek af. Met wat hulp van co-analist René van der Gijp en het publiek weet hij toch nog vier van de vijf antwoorden te vinden.

“Je zet je voor lul in België als je het zo doet”, zegt analist Johan Derksen nog. Of hij goed gaat scoren, dat durven we na dit filmpje te betwijfelen. Maar grappig zal het ongetwijfeld worden!

Bekijk hieronder het filmpje:

Gesponsorde artikelen