Left Right
scrollTop top

Hilarische TikTok van Kim Kardashian en North West gaat viraal


Kim Kardashian North West TikTok
© TikTok @saintbluu

De laatste virale TikTok is er eentje met Kim Kardashian en haar dochter North West in de hoofdrol. Daarin doet North bijna niets, maar moet mama Kim wel een traantje wegpinken. Van een trotse moeder gesproken.

De kans is groot dat jouw ouders toen je klein was ook wel eens een traantje wegpinkten tijdens je optreden op het schoolfeest of de muziekschool. Kim Kardashian is ook een trotse moeder, dat bewijst een hilarische video op TikTok die viraal ging.

“WHAT ARE THOSE? THESE ARE CLOTHES!”

De virale TikTok werd gemaakt door @saintbluu, die filmde de televisie tijdens een recente aflevering van Keeping Up with the Kardashians. Daarin zaten beelden van de modeshow van Kanye West. Tijdens die show kreeg North de microfoon in handen. Daarin riep ze de hele tijd: “What are those? These are clothes” ofwel “Wat zijn dit? Dit zijn kleren”. Een toepasselijk statement tijdens een modeshow, maar het geheel was toch een beetje vreemd.

Maar dat kon mama Kim Kardashian niet schelen, zij filmde het tafereel (cool mom-gewijs) en pinkte zelfs een traantje weg. Bij de TikTok postte @saintbluu: “Kim huilt echt voor het minste wat North doet”. Heel wat mensen waren het daar duidelijk over eens, want de video werd al meer dan 7,7 miljoen keer bekeken en kreeg meer dan 1,6 miljoen likes.

Bekijk de hilarische TikTok hier:

@saintbluu

not kim crying over north doing the bare minimal ##FeelingGood ##fyp ##keepingupwiththekardashians ##northwest ##kanyewest

♬ original sound – saintbluu

Keeping Up with the Kardashians

Wie hoopte op meer hilarische taferelen uit Keeping Up with the Kardashians, moeten we helaas teleurstellen. Want de familie Kardashian/Jenner heeft beslist dat het na twintig seizoenen welletjes is geweest met de show.

in het voorjaar van 2021 zal zo het allerlaatste seizoen van de realityreeks uitgezonden worden. De familie deelt nu al 14 jaar lang wel en wee met miljoenen kijkers. Maar nu zijn ze de camera’s beu en hebben ze samen beslist om een punt te zetten achter de reeks die hen groot maakte.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899