Hiram Lodge laat in seizoen twee van Riverdale eindelijk z’n gezicht zien en zó ziet ie er uit

Hiram Lodge laat in seizoen twee van Riverdale eindelijk z’n gezicht zien en zó ziet ie er uit

Als er één vraag is die Riverdale-fans zich stellen, behalve dan wie Jason vermoord heeft, is het wanneer we eindelijk eens Hiram Lodge leren kennen. De vader van Veronica heeft nog niet één keer zijn gezicht laten zien sinds het begin van de serie en we stellen ons daar intussen wel wat vragen bij. Maar het mysterie wordt volgend seizoen opgelost: Mark Consuelos speelt de rol van Hiram!

Alle Riverdale-fans hebben het zich waarschijnlijk al eens afgevraagd: hoe ziet Hiram Lodge, de papa van Veronica en man van Hermione, er eigenlijk uit? Hij zit in het eerste seizoen vast in de gevangenis, dus hebben we hem nog nooit gezien, en dus hebben we allemaal een ander beeld van mijnheer Lodge. Entertainmentwebsite TV Line laat nu weten wie Hiram zal spelen in het tweede seizoen van Riverdale: Mark Consuelos.

Je kent Consuelos vooral uit de series Kingdom en Pitch. En we kunnen natuurlijk niet voor jullie spreken, maar wij denken dat hij de zakenman perfect zal spelen. Zoals de serie hem beschrijft: “een meedogenloze zakenman, knap en charismatisch, die naar Riverdale komt nadat hij een financieel schandaal heeft meegemaakt dat hem naar de gevangenis stuurde.”

In elk geval wil deze onthulling één ding zeggen: we zien Hiram dus niet in het eerste seizoen van Riverdale. Nog eventjes wachten dus, dat wil zeggen dat we niet meer op het puntje van onze stoel moeten zitten, wachtend op Hiram Lodge. We kunnen al niet meer wachten op het tweede seizoen.

Gesponsorde artikelen