Left Right
scrollTop top

H&M lanceert collectie geïnspireerd door ‘Stranger Things’


H&M lanceert collectie geïnspireerd door ‘Stranger Things’

Met het derde seizoen van de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’ in de aantocht, lanceert modeketen H&M een capsulecollectie die geïnspireerd is op de reeks. De collectie heeft net als  de serie zelf, een 80’s-vibe met hooggesneden badpakken, coole slippers en crop tops. Maar er is nog een verrassing: ‘badboy’ Dacre Montgomery, Billy Hargrove in ‘Stranger Things’, staat zelf model voor de campagne. De ‘Stranger Things’-collectie is verkrijgbaar vanaf 23 mei. 

Netflix en H&M slaan de handen in elkaar om het derde seizoen van Stranger Things te vieren. H&M brengt op 23 mei een capsulecollectie uit, die geïnspireerd is op Stranger Things. De collectie is vooral bedoeld voor je luie zomerdagen aan het zwembad, met topjes, een pet en bikini’s.

Dacre Montgomery

Drace Montgomery is hét gezicht van de grote modecampagne. De knappe hunk speelt de badboy Billy Hargrove in Stranger Things. De campagne speelt zich vooral af in de Hawkins Community Pool. De perfecte kledij om mee aan het zwembad te liggen dus. In de grote H&M in Antwerpen zal er een heuse replica van het zwembad te zien zijn. Er zullen ook enkele kledingstukken van de collectie in de serie zelf verschijnen.

Hier zie je een eerste glimp van de campagne:

Retro

H&M schreef in hun persbericht: “Met retro moderne silhouetten, een kleurenpalet van rood, wit, zwart en fuchsia roze is deze zomerse capsulecollectie een eerbetoon aan de iconische jaren 80-stijl uit de serie.” Maar H&M is niet het eerste merk dat een Stranger Things-collectie uitbrengt. Pull & Bear deed dit vorig jaar en Topshop twee jaar geleden. De kledij is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld en vooral het logo van de Hawkins Community Pool duikt regelmatig op.

Wij beginnen alvast met droog brood te eten en een cocktail minder te drinken, want er is geen betere manier om het derde seizoen van Stranger Things te vieren, dan met een gloednieuwe garderobe van de reeks. Noteer 23 mei dus alvast in je agenda want we voorspellen dat je er als de kippen bij zal moeten zijn.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938