Left Right
scrollTop top

H&M lanceert trouwcollectie met de jurk van Kate Middleton


H&M lanceert trouwcollectie met de jurk van Kate Middleton

Meisjesdromen komen uit, want binnenkort komt er een trouwcollectie van de kledingketen H&M. Toekomstige bruidjes kunnen zelfs een namaakjurk aanschaffen van Kate Middleton, maar die kan je voorlopig enkel kopen op via de webshop in de Verenigde Staten.

Ga je binnenkort trouwen en heb je niet de luxe om eens zot te doen? Dan is er goed nieuws voor jou, want H&M lanceert binnenkort een trouwcollectie! Je hoeft geen fortuin uit te geven om een prachtjurk te kunnen dragen. Bij H&M heb je de keuze tussen een aantal voordelige exemplaren.

Kate Middleton-jurk

Merken zoals Sessùn en Esprit bieden betaalbare opties aan voor diegenen die toch willen schitteren op hun trouwdag. De kledingketen H&M lanceert een trouwcollectie met een heel speciale jurk: ivoorkleurig, een bovenlijfje met V-hals en lange kanten mouwen. Het is een duplicaat van de jurk waarin Kate Middleton haar liefde verklaarde aan prins William.

Nu voel je je een echte prinses net als Kate zeven jaar geleden op aar huwelijksdag. Toch heeft het originele exemplaar een tikkeltje meer gekost. Het ontwerp van Sarah Burton kost ongeveer 350.000 euro. De H&M-jurk van 300 dollar is dan precies nog een koopje. Nog even geduld voor ons landje, maar je kan de jurk al kopen via de webshop in de Verenigde Staten.

Epa

Kate droeg een 2,7 meter lange sleep, maar die heeft H&M niet mee laten ontwerpen. Een beetje onhandig, toch?

Epa

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810