Left Right
scrollTop top

H&M verrast met nieuwe designercollectie: bekijk hier de H&M x Justin Bieber-collectie


H&M verrast met nieuwe designercollectie: bekijk hier de H&M x Justin Bieber-collectie

Justin Bieber wordt opnieuw modeontwerper! De Canadese zanger ontwierp voor de tweede keer een kledinglijn die te koop zal zijn bij H&M. Sweaters, hoodies, broeken en T-shirts in motorcrossthema zullen vanaf volgende week exclusief te koop zijn bij de Zweedse modeketen.

Justin Bieber mag dan wel zijn tour hebben geannuleerd, de Canadese zanger zit zeker niet stil. Hij ontwierp opnieuw een kledinglijn voor H&M. Zijn Purpose tour-creaties waren eerder al te koop bij Urban Outfitters en Forever 21. Maar voor deze lijn T-shirts, sweaters, hoodies en joggingbroeken zal je enkel bij H&M terecht kunnen.

Motorcrossthema en beperkt aantal kleuren

Justin Bieber koos voor een motorcrosslook. Het schaakbordmotief is terug te vinden op een aantal sweaters en op de T-shirts is een groot logo te zien. Ook het hoofd van Bieber kon niet ontbreken. Het team dat de 33 stukken ontwierp stond onder leiding van de zanger. De kledij zal verkrijgbaar zijn in het grijs, zwart, wit, geel en rood.

De lijn zal vanaf 7 september te koop zijn in de winkels en op de website van H&M. Voor een T-shirt betaal je 14,99 euro, een hoodie zal 29,99 euro kosten en de jas 49,99 euro. Neem hieronder alvast een kijkje!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618