Left Right
scrollTop top

Hodor-acteur hoopt dat Hodor sterft tijdens zijn eerste speech


Hodor-acteur hoopt dat Hodor sterft tijdens zijn eerste speech

Kristian Nairn is zijn Game of Thrones-personage Hodor nog helemaal niet beu. Ook niet het feit dat hij nooit iets anders dan “Hodor” mag zeggen, maar wat hem wel stoort is dat mensen hem altijd vragen of hij dat niet beu is.

Tijdens een vragensessie met fans op de Australische Comic Con-conferentie in Melbourne werd Nairn de vraag gesteld of hij het niet beu is om nooit iets anders dan “Hodor” te mogen zeggen. “Dit is wat ik mensen altijd vertel, en het is 100 procent waar”, zo begint Nairn. “Ik word tien keer meer gevraagd of ik het niet beu ben om altijd ‘Hodor’ te moeten zeggen, dan dat mensen me effectief vragen om ‘Hodor’ te zeggen. Het lijkt wel een paradox. Maar nee, ik ben dat echt niet beu. Het is toch gemakkelijk om enkel ‘Hodor’ te moeten zeggen. Ik hou ervan ‘Hodor’ te zeggen!”

Voorts heeft hij het tijdens het interview nog over andere GoT-personages die hij zou willen spelen. “Goh, als ik echt moest kiezen, dan Arya Stark, maar ik denk dat ik fysiek gezien daar niet echt voor in aanmerking kwam.” En hoe hij hoopt dat Hodor zal sterven: “Ik zou Hodor graag zien sterven tijdens een grote speech. De eerste keer dat hij opstaat om eens iets anders te zeggen, zou hij door een wolf opgegeten moeten worden. Dat zou lekker ironisch zijn.”

getty images

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452