Left Right
scrollTop top

Hoe cool is dit? Oscar and the Wolf voegt zich bij Bruno Mars op Werchter Boutique


Hoe cool is dit? Oscar and the Wolf voegt zich bij Bruno Mars op Werchter Boutique

Na Bruno Mars is nu ook een tweede act bevestigd voor het dagfestival Werchter Boutique dat doorgaat op zaterdag 16 juni. Ook Oscar and the Wolf zal daar een mooi slot verzorgen én de show zal verschillen van de shows onlangs in het Sportpaleis, dat zei Max Colombie vanochtend op Studio Brussel.

Oscar and the Wolf is zonder twijfel de meest populaire act van eigen bodem op dit moment. Eind oktober lieten ze nog twee Sportpaleizen vollopen en dat terwijl Oscar and the Wolf nog steeds een jonge act is. Hun tweede album ‘Infinity’ levert net zoals zijn voorganger de ene hitsingle na de andere.

Drie keer eerder al stond Oscar and the Wolf op Rock Werchter, de voorbije zomer nog op het hoogste schavot in The Barn. Nu mogen ze op dezelfde weide eens op dat grote podium gaan staan. “Dat gaat superleuk zijn”, reageerde frontman Max Colombie enthousiast op Studio Brussel. “Ik vind het wel belangrijk om aanpassingen te doen aan de show voor de mensen die ons al in het Sportpaleis gezien hebben.”

In de volgende weken zal de line-up van Werchter Boutique aangevuld worden met nog meer popacts. Tickets voor die dag kosten 89 euro en zijn nu al te koop via Ticketmaster.

Beluister hier Infinity, het nieuwe album van Oscar and the Wolf:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.634.463
 • Aantal
  doden
  1.136.425
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588