Hoe denk jij over mobiliteit en ecologie? Zijn elektrische wagens de toekomst? Vul onze enquête in en laat het ons weten!

Hoe denk jij over mobiliteit en ecologie? Zijn elektrische wagens de toekomst? Vul onze enquête in en laat het ons weten!

Ecologie en het klimaat zijn al lange tijd belangrijke topics. Ook mobiliteit komt steeds meer in de aandacht en is met openbaar vervoer en elektrische of hybrides wagens ook sterk gelinkt aan ecologie. Maar hoe denk jij er eigenlijk over? Wat heb jij over voor een beter klimaat? Zijn elektrische wagens de toekomst? Wat vind jij van ons openbaar vervoer? Sta jij open voor deeleconomieën? Laat het ons weten en vul onze enquête in!

Het Millennial Intelligence Center, een samenwerking tussen newsmonkey en onderzoeksbureau WHY5Research, voert onderzoek uit bij millennials. Zo onderzochten we al dating en het gebruik van dating apps. Daaruit leerden we al dat één op drie millennial-koppels elkaar leerde kennen via een datingapp, dat vrouwen de apps meer voor de fun gebruiken en mannen meer met een doel en dat valentijn heeft afgedaan (lees hier meer over ons onderzoek).

Nu zijn twee actuele topics aan de beurt. Al wekenlang komen er studenten op straat om te protesteren tegen het klimaatbeleid. Ecologie is dan ook een van de grote thema’s bij de aankomende verkiezingen, maar hoe denk jij er eigenlijk over? Welke stappen zet jij zelf al? En hoe kan mobiliteit hier een rol in spelen? Zijn elektrische of hybride auto’s de toekomst? Of is het openbaar vervoer of de deeleconomie de oplossing?

Vul onze enquête in en laat het ons weten!

Gesponsorde artikelen