Hoe deze ster zich niet bepaald populair maakte tijdens de Grammy’s …

Hoe deze ster zich niet bepaald populair maakte tijdens de Grammy’s …

Pink scoorde op de Grammy’s met haar ingetogen optreden. Maar niet iedereen kon die sobere performance even goed smaken. Wie de show op televisie volgde, zag dat een andere ster helemaal niet onder de indruk was. Lorde, die zelf niet wou optreden omdat ze niet solo het podium op mocht, keek gelaten, en zelfs een beetje kwaad, naar het optreden. En dat werd ook op sociale media al snel opgemerkt.

Lorde was met haar plaat ‘Melodrama’ genomineerd voor album van het jaar en werd ook gevraagd op te treden op de prijsuitreiking. Maar de popster paste. Ze mocht niet solo het podium op van de organisatie van de Grammy’s en weigerde dan maar helemaal om op te treden.

Iedereen onder de indruk, behalve …

Wie wel op het podium stond, was Pink. De popster bracht een enorm ingetogen versie van haar ballade Wild Hearts Can’t Be Broken. Waar de zangeres normaal gezien in flashy outfits en met spectaculaire shows het publiek overdondert, deed ze dat deze keer in een alledaagse jeans en een wit topje. Zowat iedereen was onder de indruk van het optreden van Pink. Iedereen … behalve Lorde.

Was ze nog verbitterd omdat ze zelf niet alleen mocht optreden, houdt ze gewoon niet van de muziek van Pink of was ze niet onder de indruk van haar alledaagse outfit? We hebben er voorlopig het raden naar, maar toen ze in beeld werd gebracht net na het optreden van haar collega kon er geen lachje van af. Ze keek gelaten naar het podium, sommigen bespeurden zelfs een afwijzende blik in haar ogen.

Op sociale media waren ze snel om het op te merken

#NoRespect

Een staande ovatie voor Pink? Dat was dan zonder Lorde gerekend …

Was Lorde misschien gewoon wat tipsy?

Of was ze verbitterd omdat ze zelf niet mocht optreden?

Lorde reageerde niet veel later zelf met een veelzeggende tweet

Gesponsorde artikelen