Left Right
scrollTop top

Hoe dúrft ze: Kate Middleton stelt New Yorkse fashionista’s teleur door 3x dezelfde jurk te dragen


Hoe dúrft ze: Kate Middleton stelt New Yorkse fashionista’s teleur door 3x dezelfde jurk te dragen

Dat Kate Middleton houdt van recyclage, is al lang geen geheim meer. En dus verscheen de vrouw van prins William gisterenavond op een gala in het New Yorkse Metropolitan Museum of Art  voor de derde keer in haar wondermooie V-halsjurk van Jenny Packham. Een serieuze domper voor de fashionista’s die reikhalzend uitkeken naar Kates outfit. Al had de vijf maand zwangere Duchess of Cambridge deze keer wél een geweldig accessoire bij: haar schattige babybuikje!

Niet iedereen vond het fijn dat Kate op haar laatste avond in New York verscheen in een jurk die ze al twee keer eerder droeg. Hoewel niemand de schoonheid van de galajurk in twijfel trekt, zou de teleurstelling bij enkele New Yorkse fashionista’s groot geweest zijn.

As a New Yorker, I feel irrationally bummed out about it“, lezen we op de website van The Gloss. Hoewel de moderedactrice de blauwe galajurk omschrijft als “very pretty, conservative and tasteful”, zou de zwangere Kate, die in april bevalt van haar tweede kindje, voor een serieuze anticlimax hebben gezorgd bij de New Yorkse blogsters die vol spanning zaten te wachten op welke formidabele outfit de Duchess of Cambridge uit haar mouw zou schudden.

En inderdaad, in oktober 2013 schitterde Kate al eens in deze jurk tijdens een charity-diner in Kensington Palace.

En jawel, in februari dit jaar haalde ze haar Jenny Packham opnieuw uit de kast, deze keer voor een gala in de National Portrait Gallery in Londen.

De jurk, die ongeveer 2.000 pond kost, komt uit de herfst-/wintercollectie 2013 van de Britse ontwerpster.

Kate wist trouwens ook met een andere jurk de aandacht naar zich toe te trekken tijdens haar bezoekje aan New York. Zo zorgde de 32-jarige toekomstige Queen voor een massale toestroom naar de website van de Britse zwangerschapsdesigner Seraphine, nadat ze in Manhattan werd gespot met een little black dress van amper 59 pond.Kate en William verwachten in april volgend jaar hun tweede kindje. Ze hebben samen al een zoontje van 17 maanden, prins George (Georgie voor de vrienden! ;-))

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452