Hoe gaat het nog met Kevin uit ‘Temptation Island’?

Terwijl zijn ex-vriendin Megan Desaever regelmatig in het nieuws is, horen we de laatste tijd heel wat minder van Kevin Melangier. Nochtans namen ze vijf jaar geleden nog samen als koppel deel aan Temptation Island. Om daar verandering in te brengen polste Het Laatste Nieuws bij Kevin hoe het nog met hem gaat.

In 2018 maakten Vlaanderen en Nederland kennis met de toen 23-jarige Kevin en de toen 18-jarige Megan. Zij namen als koppel namelijk deel aan Temptation Island. Lang zou hun relatie daar echter niet standhouden.

Op het eerste kampvuur kreeg Megan te zien hoe Kevin haar “koekerond” noemde en zei dat “de kaas uit haar oren” liep. Dat was voor de tot dan toe verlegen Megan voldoende om volledig open te bloeien. Al snel viel ze voor de charmes van Joshua Feytons. Kevin zou iets later steeds meer naar verleidster Chloë trekken. Het was dan ook geen verrassing dat Megan en Kevin op het laatste kampvuur besloten om niet met elkaar verder te gaan.

Nog contact met Megan

Nu, zo’n vijf jaar later, hebben de twee wel nog af en toe contact. “Het leek destijds allemaal erger in de media dan het in werkelijkheid was. Alles werd als het ware een beetje opgeblazen. Maar Megan en ik, wij hebben eigenlijk geen problemen met elkaar. Dat zou jammer zijn ook. Want er valt daar niets mee te winnen, enkel te verliezen”, legt Kevin uit in Het Laatste Nieuws.

“Bovendien wonen we ook niet ver van elkaar en hebben heel wat gemeenschappelijke vrienden. Én een gemeenschappelijke hond, een Engelse Bulldog, genaamd Balou. Die woont nu bij Megan, haar mama en haar zus. Daar is meestal wel iemand thuis. Aangezien ik op een appartement woon en amper thuis ben, is het best dat Balou blijft waar hij nu is. Er zijn daar ook andere hondjes en ik mag met hem gaan wandelen wanneer ik maar wil. Dat is nooit een probleem voor hen”, gaat hij verder. “Buiten dat spreken Megan en ik niet meer met elkaar af.”

Verloving Megan

Kevin hoorde haar dan ook nog niet over haar afgesprongen verloving. Eind januari maakte Megan namelijk onverwachts bekend dat ze verloofd was met de Nederlander Dennis Roos, bekend van onder andere Ex on the Beach. Op dat moment waren de twee nochtans nog maar vijf weken samen. Maar die prille liefde bleef uiteindelijk niet lang duren, want de verloving lijkt al opnieuw afgebroken.

“Ik heb inderdaad het nieuws over Megans verloving vernomen en las nu ook dat ze opnieuw uit elkaar zouden zijn. Maar ik moet toegeven dat ik er haar verder niet persoonlijk over gesproken heb”, zegt Kevin daarover.

Liefdesleven Kevin

Zelf is Kevin op dit moment overigens ook single. In het verleden had hij wel regelmatig een relatie, maar momenteel dus niet. Dat hij voor zijn werk regelmatig meerdere weken op zee zit, heeft daar mogelijk iets mee te maken. Bovendien wil hij zich liefst bezighouden met zijn twee hobby’s: reizen en sporten.

“Ik ben single, maar daarom niet minder gelukkig en ik zie wel wat er allemaal op me afkomt”, besluit Kevin.

Meer
Lees meer...