Hoe het tv-meubel het belangrijkste object in onze woning werd

Met input van robuurstetafels.nl

Steeds meer Belgen hebben een abonnement op een videostreamingdienst om series en films te kunnen kijken, zoals Netflix en Prime Video van Amazon. We doen dat vaak in onze luie zetel, in ons salon. Omdat we allemaal graag een grote tv willen waarop we de series en films nog beter kunnen bekijken, is een degelijk tv-meubel absoluut een must.

Dankzij demand-tv kunnen we op elk moment films of series streamen. Voor een vast bedrag per maand kunnen we naar onze favoriete series en films kijken. Veel Belgen hebben inmiddels dan ook een abonnement op één of meerdere videodiensten. Vooral Netflix is heel populair.

De televisie blijft dus een belangrijk onderdeel van ons leven én onze woning. Er zijn talloze manieren om het toestel in je woonkamer een plek te geven: ophangen, in een kast verwerken en op een tv-kast plaatsen. De meeste televisies zijn smal en groot en er zijn ook designtelevisies die als het ware opgaan in je interieur. Het voordeel van een tv-meubel is de extra ruimte die je erbij krijgt voor accessoires of voor de noodzakelijke apparatuur. Kabels kunnen weggewerkt worden. Kasten zijn er als onderkast of als een gesloten vorm. Heb je een industrieel interieur? Dan is een tv meubel met industriele look een goeie keuze.

Bij een industriële inrichting horen robuuste materialen, liefst ruw en onbewerkt. Metaal, beton en leer zijn perfect om die sfeer te krijgen. Het gebruik van hout is eigenlijk in geen enkele woonstijl weg te denken. Hout zorgt voor warmte in het interieur en brengt de woning tot leven op een manier zoals geen enkel ander materiaal dat kan. Juist omdat hout de eigenschap heeft dat het leeft. 

Meer
Lees meer...