Left Right
scrollTop top

Hoe je lief slaapt … en wat dat zegt over zijn karakter


Hoe je lief slaapt … en wat dat zegt over zijn karakter

Je snapt je lief niet altijd? Kijk dan eens naar hoe hij of zij slaapt, want dat zegt iets over zijn of haar karakter! 

1. Foetuspositie: slapen op de zij met de benen opgetrokken en de armen geplooid

Ze lijken stoer en onafhankelijk aan de buitenkant, maar vanbinnen zijn ze verlegen, gevoelig en willen ze eigenlijk dolgraag dat er voor hen gezorgd wordt. Je zal wat moeite moeten doen om ze te ontdooien, maar eens dat is gebeurd, gaan ze er vollenbak voor.

2. De denker: foetuspositie maar dan met een hand onder de kin

Dit zijn mensen die alles en iedereen analyseren en een eerder afwachtende houding aannemen. Wat ze nodig hebben, is iemand die ze kunnen vertrouwen en die een stabiele kracht is in hun leven. Want ze gaan hun hart echt niet zomaar geven, maar als ze het geven, is het om te houden.

3. De boomstam: op de zij, armen naast het lichaam en benen gestrekt

Wie zo slaapt, is heel gemakkelijk in de omgang en heel sociaal, maar ook goed van vertrouwen en een tikje naïef. Ze kunnen wel wat bescherming gebruiken tegen de mensen die het minder goed menen!

4. De reikhouding: half op de zij met armen naar voren en benen (half) gestrekt

Aan de buitenkant zijn ze open en uitnodigend, maar vanbinnen zijn ze eerder wantrouwig en een tikkeltje cynisch. Ze nemen moeilijk beslissingen, maar eens die genomen is, staan ze erachter. Voor hen zijnrelaties eindig, dus verwacht geen grootse liefdesverklaringen 😉

5. De soldaat: op de rug, armen naast het lichaam en benen gestrekt

Een eerder stil en gereserveerd type dat zonder al te veel drama door het leven gaat. Niet dat het daardoor altijd simpel is want ze verwachten veel, zowel van zichzelf als van anderen (en zeker van hun lief!).

6. De zeester: op de rug, armen naar boven en onder het kussen en benen gestrekt en gespreid

Deze mensen zijn gemakkelijk om van te houden, en houden ook gemakkelijk van anderen. Ze zijn eerlijk, trouw en op zoek naar De Ware. Het zijn hele goede luisteraars, geweldige vrienden en ze maken altijd tijd vrij om iemand met problemen te helpen. Een zalig lief dus, als ze leren zich niet té veel weg te cijferen voor anderen.

7. De vrije val: op de buik met de handen naast het hoofd of onder het kussen

Dit zijn sociale mensen die hard uit de hoek kunnen komen. Ze lijken vrij en blij maar ze zijn toch een beetje zenuwachtig. Als lief moet je wel oppassen want ze zijn nogal gevoelig aan kritiek. Relaties met hen zijn een uitdaging omdat ze al eens de gemakkelijke weg kiezen in plaats van voor iets te vechten.

8. De kussenknuffelaar

You love to be in love! Deze mensen zijn romantisch, vinden relaties superbelangrijk en zijn graag dicht bij mensen. Ze zijn ook zorgzaam, empathisch en staan altijd klaar voor een knuffel. En ze doen alles om jou te plezieren 😉

9. De soldaat-zeester

Wie deze twee slaaphoudingen combineert, is flexibel, meegaand en laat zich gemakkelijk overtuigen. Met andere woorden: ze staan open voor alles!Bron: WebMD, Minq, Elite Daily

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938