Hoera! Bruno Mars komt volgend jaar een feestje bouwen in België

Hoera! Bruno Mars komt volgend jaar een feestje bouwen in België

Werchter Boutique pakt uit met hun headliner voor volgend jaar. Niemand minder dan rasentertainer Bruno Mars komt op zaterdag 16 juni naar het Festivalpark in Werchter. 

Bruno Mars trad dit jaar al twee dagen op in het Antwerpse Sportpaleis, maar hij kan maar niet genoeg krijgen van zijn Belgische fans. Op zaterdag 16 juni volgend jaar is hij de hoofdact op Werchter Boutique. Andere namen voor het evenement zijn nog niet gelost, maar zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

De zanger ken je vooral van hits als Marry me en Uptown Funk. Samen met zijn band, The Hooligans, staat Bruno Mars gekend als een rasartiest die je sowieso van de eerste tot de laatste seconde weet te entertainen. Een feestje wordt het dus gegarandeerd, daar in het Festivalpark van Werchter.

Tickets voor Werchter Boutique kun je kopen vanaf vrijdag 3 november. De verkoop start om 9u00 en gaat uitsluitend via Proximus Go For Music of Ticketmaster. Je moet wel behoorlijk diep in je buidel tasten als je Bruno Mars (nog) eens wil zien optreden, want tickets kosten toch 89 euro.

Als je toch meer een echt festivalmens bent, kan je ook naar Roskilde gaan in Denemarken. Daar zal Bruno Mars ook een van de headliners zijn.

Gesponsorde artikelen