Hoera: ‘Eigen Kweek’ gets a tweede season

Hoera: ‘Eigen Kweek’ gets a tweede season

‘Eigen Kweek’, de Eén-serie die eerder dit jaar razend populair werd, krijgt een tweede en meteen ook derde seizoen. Dat heeft de openbare omroep vandaag aangekondigd, die erbij vertelde dat de cast hetzelfde zal blijven.

De aankondiging van het nieuws kwam met YouTube-filmpje, waarin acteurs Dirk van Dijck en Sebastien Dewaele, alias Jos en zoon Steven over de aardappelteelt praten. “Weinigen weten echter dat de aardappelplant in feite een tweejarig gewas is. En nu ga ik jullie een geheim vertellen. Als we de aardappelplant twee jaar in de grond laten zitten dan worden ze steviger en lekkerder en voedzamer. Dus, als gij denkt dat uw eerste patatten lekker zijn, wacht dan maar tot de tweede seizoensoogst op uw talloor verschijnt.”

Fans van de serie zullen nog wel even op hun honger moeten blijven zitten. Het tweede seizoen over de West-Vlaamse boerenfamilie die in de cannabisteelt stapt, verschijnt pas eind 2015. Op het derde seizoen is het dus nog zeker twee jaar wachten. Spijtig, want now we get goesting already.

Gesponsorde artikelen