Hoera! Nog deze maand ligt de Nokia 3310 in onze winkelrekken

Hoera! Nog deze maand ligt de Nokia 3310 in onze winkelrekken

We wisten al langer dat Nokia hun oerklassieker, de Nokia 3310, opnieuw op de markt zou brengen en nu weten we ook wanneer. Nog deze maand ligt het toestel in onze winkelrekken.

Vanaf 22 mei is de Nokia 3310 verkrijgbaar in ons land en het toestel dat Nokia nu op de markt brengt, lijkt in grote mate op het model van 17 jaar geleden. Net als toen zal de batterij fantastisch zijn, want die zal maar liefst een maand meegaan in stand-bymodus.

Ook als je een babbelkont bent, is er goed nieuws, want je kan 22 uur bellen met het toestel vooraleer je de gsm opnieuw moet opladen.

Kleurenscherm en internet

Het toestel kreeg een moderne facelift en zal verkrijgbaar zijn in een aantal felle kleuren. Voor de rest zal het toestel alleen basisfuncties hebben en één app: het legendarische Snake-spel.

Het grootste verschil met vroeger is het kleurenscherm en de mogelijkheid om, zij het in beperkte mate, op het internet te surfen. Op de Nokia 3310 zal het enkel mogelijk zijn om op 2,5 G te surfen en dat is een pak trager dan de huidige 4G-netwerken.

Goed koopje

De prijs van de retrotelefoon is misschien nog het beste nieuws van al, want voor amper 59,99 euro kun je het toestel kopen bij Proximus, Orange, Mediamarkt, Krefel, Coolblue, Selexxion, Van den Borre en Cora.

Gesponsorde artikelen