Hoeveel kamelen is je lief waard? Je kan het nu gewoon berekenen, want dat wil je toch weten?

Hoeveel kamelen is je lief waard? Je kan het nu gewoon berekenen, want dat wil je toch weten?

Heb je je ooit al lacherig afgevraagd hoeveel kamelen jij waard bent, gewoon voor het geval je jezelf in de wisselkoers van een ruilende maatschappij moet omrekenen? Dat kan! Iemand heeft een kamelencalculator opgesteld voor mannen én vrouwen. Eindelijk zonder zorgen op vakantie in kamelengebied.

Je bent op vakantie, je gaat op restaurant en je wil betalen maar … verschrikking! Je bent je portefeuille in het hotel vergeten. Je hebt niks anders bij, maar je ziet wel veel kamelen. Misschien gebruiken ze dat hier als valuta. Maar je hebt ook geen kamelen. Wat kan je ruilen? Misschien … je lief? Die was toch al te dronken en vind dat waarschijnlijk niet zo erg. Toch?

Hoeveel kamelen ben jij waard?

Maar hoe weet je nu of je je in ’t zak laat zetten door de lokale onderhandelaars of niet? Je kan moeilijk even de koers voor kamelen naar brunettes berekenen nietwaar? Gelukkig is daar nu een superhandige website voor, zodat je rustig naar woestijngebieden op vakantie kan gaan.

De calculator berekent zowel voor jou als voor je lief (ja, hij bestaat voor mannen en vrouwen!) hoeveel kamelen je waard bent. Uiteraard wordt dat op volstrekt wetenschappelijke basis gedaan: de prijs voor een blonde vrouw met bruine ogen is natuurlijk hoger dan die voor een korte dikke man. Of er ook een Crocdrager-korting of sokken-in-sandalen-afslag bij is, weten we niet.

Openingszin?

Uiteraard is het allemaal maar om te lachen (al kan je dus, hum, je waarde in kamelen wel laten berekenen), maar beeld je in hoe vaak je deze website kan gebruiken. Vraag het je af op café en geef meteen het antwoord. Toptip: je wil “volgens deze calculator ben jij 65 kamelen waard, miauwkes”, onder geen omstandigheden gebruiken als openingszin. Veel plezier ermee.

En, hoeveel kamelen ben jij waard? Bereken het hier! En hier!

epa

Gesponsorde artikelen