Hoezo heel Vlaanderen spuugt de nieuwe Benny in ‘Familie’ uit? Er zijn ook veel positieve reacties

Hoezo heel Vlaanderen spuugt de nieuwe Benny in ‘Familie’ uit? Er zijn ook veel positieve reacties

Benny uit ‘Familie’ wordt sinds deze week gespeeld door Govert Deploige. Dit omdat Roel Vanderstukken, die al vijf jaar Benny vertolkt in de populaire soap, een tijdje buiten strijd was door een hartinfarct. Overal valt te lezen dat de fans van ‘Familie’ niet wild zijn van de nieuwe Benny, maar er zijn ook veel fans die juist wél fan zijn van Govert. 

Een paar weken geleden raakte bekend dat Roel Vanderstukken een zwaar hartinfarct had gekregen. Daardoor moest zijn personage in de populaire VTM-soap Familie tijdelijk vervangen worden. Al gauw werd bekend dat Govert Deploige, die we vooral kennen als Steve uit W817, Roel zou vervangen als publieksfavoriet Benny Coppens.

Vuurdoop

Maandag was het tijd voor de grote vuurdoop van Govert Deploige als jolige klusjesman Benny in Familie. Govert gaf in een interview aan TV Familie te kennen dat hij de rol van Benny ziet als zijn “moeilijkste rol ooit”.

Hij bereidde zich ook voor op een storm aan kritiek. “Ik weet dat de meningen op de sociale media vaak hard en grof zijn. Maar ik neem dat met een korrel zout. Zeker omdat ik besef dat ik een ondankbare taak heb. Maar gelukkig ook een plezante.”

Natuurlijk waren er negatieve commentaren, maar heel wat Familie-fans geven juist aan dat ze fan zijn van de manier waarop Govert de rol van Benny neerzet.

Een greep uit de vele positieve reacties op Twitter:

Gesponsorde artikelen